Φερμέρ: «Έπρεπε να γίνει καταγγελία για να πληρωθεί ο Μενέντεθ»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή στη »Σέντρα φιλοξενήθηκε  νομικός σύμβουλος της FIFPRO, Ρόι Φερμέρ και μίλησε για τις καταγγελίες του Μενέντεθ περί κακομεταχείρισης του από τον Άρη.

Επίσης αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του Χαριστέα ότι ο Μενέντεθ ήταν πληρωμένος μέχρι τον Οκτώβριο και ότι παρότρυνε τους παίκτες του Άρη να κάνουν αποχή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Μενέντεθ ήταν απλήρωτος, είχε αποκλειστεί από την αποστολή και τις προπονήσεις, ενώ προπονούταν δύο φορές την ημέρα. Δεν είναι αποδεκτό ένας ποδοσφαιριστής να μην πληρώνεται και να μην κάνει προπονήσεις με την ομάδα. Εμείς ζητήσαμε από τον Άρη, ο Μενέντεθ να προπονείτε κανονικά με όλη την ομάδα. Εμείς κάναμε γνωστό ότι η συμπεριφορά του Άρη προς τον παίκτη δεν είναι αποδεκτή από εμάς. 

Δέχομαι αυτό που λέει ο Άρης ότι το βίντεο είναι μονταρισμένο, αλλά το συγκεκριμένο γεγονός είναι αληθινό. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτά τα γεγονότα συνέβησαν πραγματικά».

Για τους ισχυρισμούς του Χαριστέα ότι ο Μενέντεθ ήταν πληρωμένος μέχρι τον Οκτώβριο και ότι παρότρυνε τους παίκτες του Άρη να κάνουν αποχή: « Μετά την καταγγελία πληρώθηκε ο παίκτης και επίσης μετά την καταγγελία έγινε κουβέντα να επιστρέψει ο παίκτης στην ομάδα. Εάν δεν γινόταν η καταγγελία δεν θα είχαμε καμία εξέλιξη». 

Αν συζήτησε με τον Άγγελό Χαριστέα: «Ναι συζήτησα με τον Χαριστέα το θέμα του Μενέντεθ και του ανέφερα ότι ο Άρης παραβίασε τους κανονισμούς αποβάλλοντας τον παίκτη από την ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.