Φερέιρα: «Σφιντέρσκι και Κούτσιας είναι εδώ γιατί έχουν ποιότητα»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2020

Με το βλέμμα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στην κάμερα της NOVA για τις σκέψεις του ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της ομάδας, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στην γραμμή κρούσης μετά την μεταγραφή του Άκπομ.  

«Και πέρσι θέλαμε να περάσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν τα καταφέραμε. Φέτος θα πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις διαφορετικές διοργανώσεις. Θα πρέπει να συγκεντρωνόμαστε σε κάθε διοργάνωση ξεχωριστά, αυτός είναι ο δρόμος» είπε αρχικά και πρόσθεσε:  

«Καταρχάς στα πλέι οφ δείξαμε πώς διαχειριζόμαστε παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες. Η συγκέντρωσή μας θα πρέπει να είναι πάντα σε υψηλά επίπεδα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που λόγω χαρακτηριστικών η αποκατάστασή τους είναι πιο εύκολη και είναι πιο εύκολο να μπουν ξανά στους αγώνες. Έχοντας στο μυαλό μας και τις τακτικές του εκάστοτε παιχνιδιού θα παίρνουμε τις ανάλογες αποφάσεις. Από την άλλη είμαστε από τις λίγες ομάδες που χρησιμοποιήσαμε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαμε στη διάθεση μας. Σε κάθε περίπτωση η νοοτροπία μας δεν αλλάζει, πρέπει να είναι πάντα η ίδια».  

Για το πώς προσεγγίζει κάθε φορά τον αντίπαλο σημείωσε: «Σεβόμαστε πάρα πολύ τον αντίπαλό μας. Αφιερώνουμε τον ίδιο χρόνο στην ανάλυση του κάθε αντιπάλου μας. Αναγνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν κάποιοι αντίπαλοι που ίσως χρειαστεί να αμυνθούμε λίγο παραπάνω, το σημαντικό είναι να εφαρμόζουμε το δικό μας πλάνο. Πραγματικά προσπαθούμε να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε το ματς με τον Ατρόμητο και μόλις τελειώσει αυτό, τότε θα κοιτάξουμε την Κράσνονταρ...».  

Για τη μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ τόνισε: «Πέρσι διαθέταμε το νεότερο επιθετικό δίδυμο στην κατηγορία και τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουμε τον Κάρολ και τον Κούτσια και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι μαζί τους. Δεν είναι εδώ επειδή είναι νεότεροι, είναι εδώ επειδή έχουν ποιότητα και μπορούν να ανταποκριθούν στην πίεση αυτού του συλλόγου. Χρειάζονται χρόνο και υπομονή, ωστόσο, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει παρόν και μέλλον».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.