Φερέιρα - Πέλκας: Είναι θέμα εμπιστοσύνης

Κώστας Πετρωτός14 Φεβρουαρίου 2020

Το πιο εύστοχο σχόλιο για την διαχείριση του Πέλκα την φετινή περίοδο, ειπώθηκε από τον Ανδρέα Παντζιαρά στη συνέντευξή του στο «Metropolis 95,5». 

Ότι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει μόλις τρεις 90λεπτες συμμετοχές. Μόνο με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο, στο ματς της Τούμπας, τον Αρη και τον Ατρόμητο στο Πρωτάθλημα, άρχισε και τελείωσε έναν αγώνα. Σε σύνολο 22 συμμετοχών. 

Προφανώς, ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται, η ένταση και τα πολλά τρεξίματα που κάνει τον ωθούν στο να καταναλώνει πολλή περισσότερη ενέργεια από τους υπόλοιπους παίκτες. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι αυτό το 3/22 φανερώνει και ένα έλλειμμα εμπιστοσύνης από πλευράς τεχνικής ηγεσίας. 

Ενδεχομένως ο Αμπέλ Φερέιρα να θεώρησε ως μεγάλη χαμένη ευκαιρία του τα ματς με τον Αγιαξ όπου πολλοί τον χαρακτήρισαν μοιραίο. Πλέον, όμως αρχίζει και αντιλαμβάνεται την αξία του. Βοήθησαν σ΄ αυτό και οι συζητήσεις των τελευταίων οκτώ, εννιά ημερών. 

Εχω την αίσθηση, μάλιστα, πως αν δεν ήταν ο τραυματισμός του δεν θα ήταν από τους παίκτες που αντικαταστάθηκαν προχθές. Όλα, πάντως, συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι από εδώ και στο εξής ο ρόλος που θα δώσει ο Αμπέλ Φερέιρα στον εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ θα είναι πολύ πιο ενεργός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.