Φερέιρα: «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από εμάς»

Γιώργος Ζαΐρης01 Μαρτίου 2020

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στην ισοπαλία με αντίπαλο την Ξάνθη και έμεινε στο -7 από τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του καθώς και στις διαφορές που έχει με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προέβη και σε μία δήλωση η οποία θα σηκώσει αρκετή συζήτηση καθώς ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τον Δικέφαλο. Πρόκειται για ομολογία αποτυχίας του ίδιου και των παικτών του ή μια προσπάθεια να τους σοκάρει πριν την έναρξη των πλέι οφ και τα ντέρμπι για το Κύπελλο;

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Κυρίως στην άμυνα θεωρώ ότι πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι. Οσοι ζούμε την ομάδα ξέρουμε ότι πρέπει να τρέξουμε. Σε αυτές τις αλλαγές που κάναμε είχαμε δουλέψει αρκετά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο καθώς έχει πέσει η απόδοση της ομάδας. Μας λείπει η σταθερότητα και η συνέπεια στις εμφανίσει μας σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό. Είμαστε εμείς που φέραμε την ομάδα σε αυτή τη κατάσταση και εμείς οι ίδιοι πρέπει να την ανατρέψουμε. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά θα βελτιωθούμε, από εκεί και πέρα όλοι καταλαβαίνουμε από το ποδόσφαιρο, ξέρουμε τους παίκτες μας και θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για εμένα δεν έχει μεγαλώσει η ευθύνη από τον Ολυμπιακό. Οι εμφανίσεις μας δεν είναι τόσο καλές. Πρέπει να εξετάσουμε τις επιλογές των παικτών που έχουμε διαθέσιμους και να βγάλουμε την καλύτερη ενδεκάδα»

Για τη φάση του πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΟΚ: «Το μοναδικό πράγμα που αλλάζει αν χάνω η κερδίζω είναι η διάθεση μου, δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτησία δεν θα το κάνω ούτε και τώρα. Ακόμα και σε αυτή την όχι τόσο καλή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε το παλέψαμε. Η ομάδα έκανε 12 τελικές στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε. Πρέπει να δούμε τα γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός και αυτά που δεχόμαστε εμείς, εκεί είναι η διαφορά».

Τους παίκτες που διαθέτει: «Δεν είχαμε καθαρόαιμο στόπερ στον πάγκο αλλά παίκτες που έχουν παίξει σε αυτή τη θέση, θα θέλαμε τον Κρέσπο αλλά και τον Ζαμπά. Γνωρίζαμε ότι από τον Ιανουάριο υπήρχε περίπτωση να είχαμε πρόβλημα στα στόπερ, κάτι τέτοιο συνέβη σήμερα. Ο Βαρέλα έχει ένα μυϊκό πρόβλημα και φαίνεται ότι θα τον χάσουμε για λίγο καιρό».

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από εμάς. Εγώ δεν θα πω ότι η ομάδα έχει εσωτερικά προβλήματα, η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνει ότι είναι καλύτερος. Δεν πρέπει να βρίσκουμε προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.