Φερέιρα: «Να ενώσουμε την απόδοσή μας με τα αποτελέσματα, η Γρανάδα έχει μεγαλώσει»

Γιώργος Ζαΐρης28 Οκτωβρίου 2020

Για τις δυσκολίες του αγώνα με την Γρανάδα, αλλά και την απόδοση του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στη σεζόν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Αμπέλ Φερέιρα.

«Όταν είσαι σωστός επαγγελματίας αντιμετωπίζεις όλα τα ματς με την ίδια νοοτροπία. Εμένα αυτή είναι η νοοτροπία μου, και όσο είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσω οι παίκτες μου να κάνουν αυτό» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά, τα βλέπει όλος ο κόσμος και όλοι είτε προπονητές, είτε παίκτες θέλουν να τα παίζουν. Από αυτή την πλευρά συμφωνώ μαζί σας. Η Γρανάδα έχει μεγαλώσει πολύ, παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ και είναι σε πολύ καλή θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα. Είναι ένα παράδειγμα πως με λίγους πόρους, αλλά με σωστή στόχευση μπορεί μία ομάδα να πετύχει πάρα πολλά. Είναι πολύ επιθετική, με πολύ καλό κάθετο παιχνίδι και κυνηγάει πολύ την πλάτη της αντίπαλης άμυνας με κάθετη κίνηση από τους εξτρέμ και του μέσους. Βγάζει ένταση. Επίσης, δέχεται δύσκολα γκολ. Εμείς έχουμε έρθει εδώ για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, έχουμε την πίστη».

Τόνισε ότι: «Η δική μου γνώμη είναι, επειδή κάποιες φορές με τα δικά μας παιδιά είμαστε πιο ελαστικοί, ότι η απόδοσή μας ήταν καλή έως τώρα. Κάποιες φορές η επιθετική μας λειτουργία θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι, θα κυνηγήσουν και οι δύο ομάδες τη νίκη. Για να γίνει καλός αγώνας πρέπει να το θέλουν και οι δυο ομάδες και νομίζω ότι θα δούμε αυτό. Κάποιες στιγμές θα αμυνθούμε, κάποιες θα επιτεθούμε, θα είναι ισορροπημένο και στο τέλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η ομάδα γενικά δημιουργεί και αυτό μας κάνει αισιόδοξους. Έχουμε τον αντίπαλο κοντά στη δική του εστία, τον πιέζουμε, με καλή απόδοση. Τα αποτελέσματα είναι, βέβαια, αυτά που μετράνε στο τέλος, ωστόσο, υπάρχει μία διαδρομή και σε κάποιες ματς ήμασταν άτυχοι, με κάποια αυτογκόλ. Μετράνε τα αποτελέσματα, όπως είπα, αλλά πρέπει να κοιτάμε τη γενική εικόνα. Δεν γίναμε καλύτεροι επειδή κερδίσαμε την Μπενφίκα, ούτε χειρότεροι επειδή δεν κερδίσαμε την Ομόνοια. Η Κύπρος είναι ψηλότερα από την Ελλάδα στο ranking. Πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στη δουλειά που γίνεται και να ενώσουμε την απόδοση που έχουμε με τα αποτελέσματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.