Φερέιρα: «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά, μη μείνουμε στο παρελθόν»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2020

Την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ επισήμανε ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου μίλησε στην Cosmote TV και τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να επικεντρωθεί στη συνέχεια καθώς την περιμένουν πολλά και μεγάλα παιχνίδια και στο Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμπέλ Φερέιρα:

«Για όλες τις ομάδες που ασχολούνται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεχτούμε αυτό που συνέβη. Όταν λέω ότι πρέπει να το αποδεχτούμε δεν πρέπει να αφήσουμε τα συναισθήματα μας να πάρουν το πάνω χέρι. Πρέπει να βάλουμε πάλι την λογική μπροστά. Τα συναισθήματα είναι κακός σύμβουλος, όταν παίρνεις σημαντικές αποφάσεις πρέπει να έχεις την λογική μπροστά. Την στιγμή του αποκλεισμού μας πόνεσε πολύ, αλλά πρέπει να δείξουμε αξία σε αυτό που κάναμε. Είμαστε σε μια διοργάνωση με πολλές και καλές ομάδες που εύκολα έπαιζαν στο Champions League.  

Έχουμε μπροστά μας πολλά και σημαντικά παιχνίδια, που θα χρειαστεί να τα δώσουμε όλα, απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Όσον αφορά την ψυχολογία, αυτό που δεν θέλω είναι να μείνουμε καρφωμένοι στο παρελθόν. Δική μου φιλοσοφία είναι ότι πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν μόνο για να πάρουμε μαθήματα. Ήταν μια δύσκολη βραδιά για εμάς, αλλά μπορούμε να πετύχουμε πολλά στην σεζόν και είμαι σίγουρος αυτό.  

Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να διορθώσουμε ότι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα. Επίσης μιας και γνωρίζουμε πλέον όλες τις ομάδες που θα παίξουν από την Ελλάδα στις διοργανώσεις, είναι σημαντικό ότι η χώρα έχει τρεις ομάδες και είναι ευκαιρία να μας μαζευτούν βαθμοί για να αποφύγουμε στο μέλλον να αποφύγουμε μεγάλες ομάδες, έχοντας καλύτερες κληρώσεις. Είναι στο δικό μας το χέρι να μαζέψουμε βαθμούς και να έχουμε καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.