Ο Φερέιρα θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ: «Σκοτώσαμε την Μπενφίκα»

Metrosport Team24 Μαρτίου 2021

Για τον αποκλεισμό της Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα, σε μέσα της Βραζιλίας.

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, δεν έκρυψε ότι η Μπενφίκα ήταν η ομάδα που θα ήθελε στην κλήρωση, καθώς πίστευε πως συλλογικά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, ενώ είχε και το πλεονέκτημα του μονού παιχνιδιού στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πριν από την κλήρωση ήθελα να μας τύχει η Μπενφίκα. Κι αυτό διότι θεωρούσα ότι θα τους πετυχαίναμε στην αρχή της εξέλιξής τους. Ακόμη θα μάθαιναν και θα τους “σκοτώναμε” στην έδρα μας διότι ήμασταν μπροστά από άποψη προετοιμασίας. Πιο έτοιμοι. Αν ήταν δύο παιχνίδια, θέλω να είμαι ειλικρινής, η Μπενφίκα θα προκρινόταν. Αλλά με ένα παιχνίδι κι αυτό στην Ελλάδα, ήξερα ότι έχουμε πιθανότητες.

Ήδη είχαν έναν χρόνο δουλειάς πίσω μου, η ομάδα είχε ομοιογένεια, οπότε ήδη είχαμε ένα πλεονέκτημα. Αν ανέλυες το παιχνίδι σε ατομικό επίπεδο, θα έπρεπε να χάσουμε εύκολα, αλλά συλλογικά, ως ομάδα, ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε όλες τις συνθήκες υπέρ μας για να προκριθούμε και η νίκη είχε τεράστιο αντίκτυπο. Αποκλείσαμε άξια την Μπενφίκα άξια και νομίζω ότι έχω νικήσει τον Ζόρζε Ζέσους περισσότερες φορές από ό,τι με έχει κερδίσει εκείνος.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.