Φερέιρα: «Εξαιρετικός παίκτης ο Λάμπρου, τον δοκιμάζω και ως αριστερό μπακ!»

Πέτρος Χαριζακλής15 Ιανουαρίου 2020

Στην σοβαρότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του σε όλη την διάρκεια του αγώνα στάθηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΤΕ TV ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ενώ εκθείασε τον Λάζαρο Λάμπρου για τις επιθετικές του ικανότητες και αποκάλυψε πως στις προπονήσεις τον δοκιμάζει ως αριστερός μπακ!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ισχύει το στατιστικό με ότι έχουμε σκοράρει στα 23/24 φετινά ματς, ήταν περίεργο εκείνο το παιχνίδι με την Σλόβαν. Η ομάδα σήμερα μπήκε αρκετά καλά στον αγώνα, έδειξε σοβαρή σε όλο το ματς, δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, ωστόσο οι πιθανότητες μας ήταν πολύ μεγάλες μετά το 3-0, ένα σημαντικό στοιχείο ήταν πως όποιος και να παίζει η επιθετική διαδικασία συνεχίζει όπως έχουμε πει, και βγαίνουν στους αγώνες ό,τι έχουμε κάνει στις προπονήσεις».

Για τους Λάμπρου και Μιχαηλίδη: «Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές προσπαθούν πολύ στην προπόνηση, δουλεύουν σκληρά, ο Μιχαηλίδης όλη την εβδομάδα προπονείται μαζί μας και παίζει με την Κ19, θεωρείται μέλος της πρώτης ομάδας, πήγε καλά στο ντεμπούτο του. Ο Λάμπρου ήταν από την αρχή μαζί μας, είχαμε δυσκολίες στο να μάθουμε ο ένας τον άλλον, στις προπονήσεις έχει παίξει ως αριστερός μπακ για να βελτιώσει την αμυντική του συμπεριφορά. Προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε , επιθετικά είναι εξαιρετικός, όλα αυτά που βλέπουμε είναι δείγμα της δουλειάς και της θέλησής του. Δύο πράγματα είναι που πρέπει να σκέφτονται αυτοί οι παίκτες, υπομονή και δουλειά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.