Μένει μέχρι τέλους ο Φερέιρα - Τι είπε στους παίκτες

Metrosport Team27 Ιουνίου 2020

Το κλίμα ήταν βαρύ, μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου και τα λάθη που έγιναν προχθές στο Φάληρο είχαν ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να χάσει την ευκαιρία να βρεθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του θεσμού. Ο Αμπέλ Φερέιρα, όπως είχε δηλώσει στο τηλεοπτικό δίκτυο που μετέδωσε τον ημιτελικό, μετά την ολοκλήρωσή του, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν και για το γεγονός ότι πάλεψαν έως το τελευταίο λεπτό. 

Μάλιστα ο Φερέιρα σε μία απόστροφο της χθεσινής του ομιλίας προς τους παίκτες, αρκέστηκε να αναφέρει: «Είμαι περήφανος για εσάς και την προσπάθεια που κάνατε. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει γκολ και να είχαμε προκριθεί, δεν ήμασταν όμως εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Συνεχίζουμε καθώς πρέπει να κερδίσουμε την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League». Οι αγώνες, βάσει του προγράμματος που έχει ανακοινώσει η Λίγκα είναι συνεχόμενοι, κατά συνέπεια ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να βασιστεί στους υγιείς παίκτες προκειμένου να ανταποκριθεί η ομάδα στις απαιτήσεις των αγώνων.

Ο Φερέιρα μένει έως το τέλος

Όπως αναφέρθηκε ξανά στο metrosport.gr, o Πορτογάλος προπονητής παραμένει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Όπως έλεγαν χθες οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου, δεν έγινε κάποια συζήτηση μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, για την πρόωρη αποχώρηση του Φερέιρα από την ομάδα. Θυμίζουμε πως έχει ηγεμονικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι κλειστό τριετές και ήδη διανύουμε τον πρώτο χρόνο συνεργασίας. Το τι θα συμβεί μετά τα πλέι οφ και για τον προπονητή και για τους παίκτες (που κρίθηκαν πως δεν έχουν προσφέρει), αυτό θα προκύψει, μετά από την απόφαση της ιδιοκτησίας με τον νέο αθλητικό διευθυντή της ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.