Φερέιρα: «Εγώ φταίω για την ήττα, πρέπει να συνεχίσουμε»

Metrosport Team07 Ιουνίου 2020

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό όντας ακίνδυνος και ο προπονητής του στάθηκε στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα αλλά ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τους «ερυθρόλευκους».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, μας πόνεσε το αποτέλεσμα αλλά μόνο με σκληρή δουλειά μπορούμε να ξεπεράσουμε την ήττα. Οποιος φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει παντα για τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου. Οσον αφορά το παιχνίδι, μπήκαμε καλύτερα στο πρώτο μέρος ωστόσο δυστυχώς μετά το τελικά ακυρωθέν γκολ χάσαμε την ψυχραιμία μας και εκεί ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος από εμάς. Εμείς στα τελευταία δέκα λεπτά καταφέραμε να σπρώξουμε τον αντίπαλο στα δικά του καρέ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την πωτοβουλία των κινήσεων, ρισκάραμε και βάλαμε επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, ο Ολυμπιακός αντέδρασε και έβαλε μια εξάδα πίσω. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και δεν τα καταφέραμε, πάλεψαν οι ποδοσφαιριστές μου και δεν έχω να πω κάτι εναντίον τους. Ο απόλυτος υπεύθυνος για αυτή την ήττα είμαι εγώ. Αν δούμε τα γκολ που έχουμε δεχθεί από τους πρώτους έξι μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Σε τέτοια τύπου παιχνίδια που είναι πιο ισορροπημένα, ξέρουμε ότι οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το αποτέλεσμα όπως έγινε σήμερα».

«Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερα κάποια πράγματα, θα το προσπαθήσουμε να το κάνουμε στη συνέχεια, προσπαθήσαμε όμως αρκετά, φρεσκάραμε την ομάδα, βάλουμε επιθετικούς παίκτες. Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο αντίπαλος, ήταν πολύ καλός στο αμυντικό του κομμάτι, είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι τέλους γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορία μας. Εμείς ρισκάραμε, ο αντίπαλος προπονητής έβαλε και δεύτερο αριστερό μπακ στο τέλος».

Για το αν καλύπτεται η διαφορά: «Ρεαλιστικά μιλώντας και επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι, δεν θέλω να υπόσχομαι όνειρα, η νίκη στο σημερινό παιχνίδι ήταν εξαιρετικά σημαντική για να μπούμε στη μάχη του τίτλου».

Για την διακοπή: «Σίγουρα είναι μια κατάσταση καινούρια για όλους, το βλέπουμε ως πρόκληση, κάνουμε ότι μπορούμε με βάση όσα γνωρίζουμε, με λύπη μπορούμε να πούμε πως δεν έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.