Φερέιρα: «Δεν έχω βρει μπροστά μου τόσα εμπόδια σε μία χρονιά»

Γιώργος Ζαΐρης13 Ιουνίου 2020

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα παιχνίδι όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν ανώτερος. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμπέλ Φερέιρα έπειτα από την ισοπαλία του ΟΑΚΑ:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του για την αλλαγή εικόνας του Δικεφάλου: «Νομίζω ότι από την στιγμή που ήρθαμε από δίμηνη διακοπή μην περιμένει ο κόσμος μεγάλα παιχνίδια. Σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε διαφορετικοί και καλύτεροι. Η ομάδα δεν έπαιξε τόσο καλά και οργανωμένα στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα η ομάδα μπήκε πολύ καλά και έπρεπε να έχουμε σκοράρει καθώς κάναμε πολλές ευκαιρίες και το αποτέλεσμα ήταν άδικο για εμάς». 

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό που κρατάμε είναι η αμυντική σταθερότητα της ομάδας που δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή μας. Αυτό που θέλουμε να αλλάξουμε είναι το γκολ που μας έλειψε σήμερα. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε μπορούμε να πάρουμε ότι μας έλειψε σήμερα στα επόμενα παιχνίδια».

Για τους τραυματισμούς που έχει να αντιμετωπίσει: «Η αλήθεια είναι η πρώτη φορά ως προπονητής που βλέπω τόσα εμπόδια μπροστά μου. Η ομάδα σήμερα έδειξε πολύ καλή εικόνα και κάθε ποδοσφαιριστής έδειξε στο γήπεδο ότι αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.