«Χρειαζόμαστε άμεσα χαφ»

Γιώργος Ζαΐρης20 Ιουλίου 2020

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις στο PAOK TV από τον Αμπέλ Φερέιρα για την επόμενη μέρα. Ξεκάθαρα ζήτησε άμεσα απόκτηση χαφ: "Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Εκανα κουβέντα με τον Ρέμπε και είδαμε τι χρειάζεται η ομάδα. Εχουμε αρκετή δουλειά και λίγο χρόνο. Σε κάποιες θέσεις πρέπει να ενισχυθούμε άμεσα. Οταν βλέπεις για παράδειγμα τι συμβαίνει στα χαφ, ξεκάθαρα εκεί χρειαζόμαστε ενίσχυση άμεσα. Γιατί θα αντιμετωπίσουμε ομάδες τοπ επιπέδου".  

Αναφέρθηκε στο αν επαρκεί το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το πρώτο ματς: "Θα πρέπει να αποδεχθεί αρκετό. Πρέπει να το κάνουμε αρκετό. Πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε τον χρόνο, να ξεκουραστούμε κυρίως ψυχολογικά γιατί έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια και διεκδικούμε στόχο που ο ΠΑΟΚ δεν τον έχει πετύχει ποτέ. Κουβαλάμε πολλά προβλήματα, αυτές τις μέρες να τα αφήσουμε πίσω μας και με όρεξη να πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους ομίλους".  

Για το ότι ο ΠΑΟΚ με μια πρόκριση εξασφαλίζει τουλάχιστον την συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League: "Η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί και να ενισχυθεί Αυτό είναι ξεκάθαρο. Φυσικά θέλουμε και μια ευνοϊκή κλήρωση για εμάς. Κάθε χρόνο ψαλίδα μεγαλώνει και αυτό φαίνεται και με τις πορτογαλικές ομάδες που δυσκολεύονται, ακόμη και η Μπενφίκα και η Πόρτο δυσκολεύονται να προχωρήσουν. Θέλουμε μια κλήρωση με ομάδα που θα είναι στα μέτρα μας".  

Για το τί κρατάει από την ομάδα του τη φετινή σεζόν: "Κρατάμε την αμυντική σταθερότητα που είχαμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς αφού απέναντι σε ικανούς επιθετικούς όπως του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ανταποκριθήκαμε καλά. Η ομάδα θα πρέπει να βελτιωθεί είναι το κομμάτι της αποτελεσματικότητας. Ειδικά στα ντέρμπι τις ευκαιρίες πρέπει να τις κάνεις γκολ. Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες σε πολλά ματς και έπρεπε να σκοράρουμε. Σε ματς υψηλού επιπέδου πρέπει να κάνεις τις ευκαιρίες γκολ."  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.