Φερέιρα: «Αυτή η πρόκριση ανήκει σε όλους, πλησιάζουμε στο όνειρο»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2020

Στη σημασία του γκρουπ αλλά και στον ξεκάθαρο στόχο της ομάδας του στάθηκε στις πρώτες του δηλώσεις στο OPEN, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Μπεσίκτας.

Αναλυτικά:

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την πρόκριση: «Ηταν πολύ καλό για εμάς, μείναμε ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας, μπήκαμε πολύ καλά παρότι δεν είχαμε χρόνο για την προετοιμασία, δημιουργούμε ένα δυνατό γκρουπ με ομαδικό πνεύμα. Αυτή η νίκη δεν είναι μόνο των παικτών που έπαιξαν, είναι όλων των ποδοσφαιριστών, αυτών που έμειναν στον πάγκο, αυτών που έμειναν εκτός αποστολής, οι οποίοι με την σκληρή δουλειά που έκαναν στις προπονήσεις βοήθησαν τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, είναι ποδοσφαιριστές σημαντικοί για την ομάδα όπως οι Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι Μάτος. Ολοι έχουν μερίδιο σε αυτή την πρόκριση».

Για την πιθανή αντίπαλο στον 3ο προκριματικό: «Εχουμε κάνει το πρώτο βήμα, έχουμε ξεκάθαρο στόχο και αυτό θα κάνουμε . Για εμάς παύει να είναι όνειρο, μια φευγαλέα οπτασία, είναι πιο κοντά σε εμάς. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να κάνουμε το μεγάλο όνειρο μας πραγματικότητα και να γράψουμε ιστορία. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο στόχος είναι να περάσουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.