Φενόλιο: «Θα παλέψουμε για όλους τους τίτλους»

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2022

Ορεξάτος και πεπεισμένος ότι η φετινή σεζόν θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μάρκο Φενόλιο. 

Κατά την παρουσίαση της ομάδας ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: “Το καλοκαίρι που μας πέρασε προσπαθήσαμε με τον Πρόεδρο να χτίσουμε μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Φτιάξαμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ υψηλό αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος να δούμε που θα φτάσουμε.

Δεν θα είναι εύκολο και στον αθλητισμό μπορούν να συμβούν τα πάντα. Το επίπεδο του πρωταθλήματος θα είναι ακόμα πιο υψηλό τη νέα χρονιά καθώς Παναθηναϊκός , Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν ενισχυθεί σημαντικά ειδικά με αύξηση των ξένων. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και αυτό είναι καλό για το ελληνικό βόλεϊ”.

Για το αν είναι ευχαριστημένος με το στήσιμο της ομάδας και τις μεταγραφές που έγιναν ο κ.Φενόλιο δήλωσε: “Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος γιατί όλες οι μεταγραφές ήταν προσωπική μου επιλογή. Έχουμε δημιουργήσει ένα κάρμα από πολύ έμπειρες αθλήτριες με διεθνείς παραστάσεις αλλά και νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες με μεράκι για δουλειά. Έχω σημαντικές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Έχω 4 κεντρικές πολύ καλές , 2 καλές αθλήτριες για την πάσα , 4 δυνατές ακραίες και 2 διαγώνιες”.

Σε ερώτηση για ποιες ομάδες θεωρεί ότι θα διεκδικήσουν τους τίτλους ο Μάρκο Φενόλιο δήλωσε: “Σίγουρα ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αλλά δεν ξεχνάω και την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έχει δυναμώσει πολύ. Ο προπονητής είναι φίλος μου και ξέρω ότι κάνει καλή δουλειά. Αλλά είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε καλύτερη ομάδα. Έχουμε μπροστά μας πολλές διοργανώσεις και σίγουρα η Ευρώπη δυσκολεύει το έργο μας αλλά θα παλέψουμε για όλους”.

Όσο για το αν είναι ευχαριστημένος με τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη ο κ.Φενόλιο δήλωσε: “Μου αρέσει πολύ η ζωή στη Θεσσαλονίκη. Έχει καλό κλίμα και θάλασσα,. Επίσης, έχω αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις και με τον μάνατζερ της ομάδας Γιώργο Φουργκατσιώτη αλλά και με τον πρόεδρο. Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες και από την πρώτη στιγμή δέσαμε. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει ως έδρα φέτος το PAOK Sports Arena o Μάρκο Φενόλιο τόνισε: “ Πέρυσι που παίζαμε στην Μίκρα ρωτούσα τον πρόεδρο γιατί δεν παίζουμε στο Παλατάκι , και μου είπε πως θα το εξετάσουμε για φέτος. Είναι ωραίο που φέτος έχουμε έδρα το PAOK Sports Arena, γιατί είναι ένα μεγάλο γήπεδο με πολλές ανέσεις(γυμναστήριο, βάρη κτλ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.