Φενέρ: Ζωντανή για τον τίτλο, σκόραρε και πάλι ο Πέλκας!

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Απριλίου 2021

Με τον Δημήτρη Πέλκα να σκοράρει για ακόμα ένα παιχνίδι, η Φενέρμπαχτσε έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από την έδρα της Μπασάκσεχιρ (1-2) που την κρατά ζωντανή για τον τίτλο στην Τουρκία. Μ΄ αυτό το τρίποντο τα «καναρίνια» μείωσαν στους δυο βαθμούς την απόστασή τους από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Μπεσίκτας (71 πόντους).

Στα του αγώνα, η Μπασάκ ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Σαχινέρ στο 13΄. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, με τον Σάλαϊ να φέρνει το ματς στα ίσα στο 40΄.

Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης, η Φενέρ έφερε τούμπα το ματς, με σκόρερ τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος βρήκε δίχτυα για ακόμα ένα παιχνίδι Πρωταθλήματος. Και σα να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, τρία λεπτά μετά, ο Τεκντεμίρ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρότι η Μπασάκ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, είχε την ευκαιρία πριν το φινάλε του αγώνα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ο Βίσκα αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.