Φέμι: Από τα πιο ιστορικά σωματεία ο Θερμαικός Θεσσαλονίκης

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2021

Ο Βασίλης Φέμι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Δόξα Ελπίδας και στη συνέχεια έπαιξε σε ΠΟ Μαλακοπής, Αίαντα Ευόσμου, Δόξα Πενταλόφου, ΑΕ Ευόσμου και από τον Οκτώβριο του 2019 είναι στον Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης. 

Συμπληρώνουμε ήδη τρεις μήνες χωρίς αγώνες λόγω του κορωνοϊού και για την κατάσταση που επικρατεί επισήμανε: «Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος πρώτα απ’ όλα για όλη την κοινωνία καθώς ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

 Το να μιλάμε αυτή τη στιγμή για ανοιχτά γήπεδα είναι ανούσιο καθώς έχουν κλείσει σχεδόν πολλοί κλάδοι επαγγελμάτων. Οι τρεις μήνες είναι μεγάλο διάστημα αν συνυπολογίσουμε και το κλείσιμο με την πρώτη καραντίνα. Οδηγίες σίγουρα υπάρχουν αλλά όπως σε κάθε ερασιτεχνικό σωματείο δεν μπορεί να υπάρξει επίβλεψη αλλά μόνο η θέληση και η όρεξη των παικτών να κρατηθούν σε μια καλή κατάσταση. Υπάρχει η επαφή με τους συμπαίκτες μου και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να ξαναγυρίσουμε στα γήπεδα.  
Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Θερμαϊκό σε ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε μια ομάδα-οικογένεια με ένα φοβερό προπονητικό δίδυμο όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό. Βήμα-βήμα βελτιωνόμαστε. 
Όσον αφορά εμένα προσπαθώ να βρίσκομαι σε όσο καλύτερο επίπεδο μπορώ ώστε με το που ξεκινήσουμε πάλι να βοηθήσω τον Θερμαϊκό να φτάσει στην άνοδο στην Α1».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.