Φαβορί που «νοστιμεύουν» με γκολ

Θανάσης Κυλώνης21 Απριλίου 2021

Τα τελευταία 24ωρα, με το θέμα της European Super League και τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκάλεσε, το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Η δράση, ωστόσο, καλά κρατεί μεσοβδόμαδα, αφού σε όλη την Ευρώπη διεξάγονται εμβόλιμες αγωνιστικές και ματς κυπέλλων.

Στα δικά μας πλέι οφ, το g/g στα σημερινά ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός πληρώνει 2.00+, καλές αποδόσεις για τα δεδομένα που έχουμε. Ματς που… ξεκινάνε από το 1-1, όπως λέμε στην στοιχηματική διάλεκτο, και ειδικά στο Χαριλάου δεν το αποκλείω να μείνει εκεί το σκορ. Πέρα από οπαδικές προτιμήσεις πάντως, το σετ αποδόσεων αδικεί την ομάδα του Ακη Μάντζιου που έχει δείξει συνολικά καλύτερο πρόσωπο και μεγαλύτερη σταθερότητα φέτος.

Στη Γαλλία, σήμερα συμπληρώνεται το παζλ των ημιτελικών του κυπέλλου, με το Λυών-Μονακό να είναι ένας πρόωρος τελικός ανάμεσα σε δυο από τις διεκδικήτριες του φετινού τίτλου. Αμφότερες θα παίξουν με καλές ενδεκάδες, οι επιθετικοί τους είναι «καυτοί», ματς που υπόσχεται γκολ και θέαμα, όπως έγινε και στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος (4-1). Προφανής επιλογή το g/g & over, νορμάλ το 1.85.

Από Γερμανία, κρατάω τον άσο της Ντόρτμουντ μαζί με over στο 2.10+. Με τις δυο σερί νίκες κόντρα σε Στουτγάρδη και Βέρντερ διατηρήθηκε ζωντανή στο κυνήγι της 4ης θέσης, ο Χάαλαντ ξαναβρήκε δίχτυα μετά από καιρό πετυχαίνοντας 2 γκολ στο 4-1 επί της Βέρντερ, σε καλή κατάσταση είναι και η Ουνιόν που μπορεί να βοηθήσει σ’ ένα μεγάλο σκορ. Επιλογή και το διπλό της Γκλάντμπαχ στο 2.20. Ξαναβρήκε τα πατήματά της και την ηρεμία της μόλις κόπασε το θέμα του προπονητή της, Μάρκο Ρόζε, ήταν εξαιρετική στο 4-0 επί της Αϊντραχτ, την ώρα που η Χόφενχαϊμ δεν βλέπεται εσχάτως και σκοράρει με το σταγονόμετρο, φτάνοντας τα 5 ματς χωρίς νίκη.

Στην Ιταλία, η Ιντερ χρειάζεται 4 ακόμα νίκες για να σφραγίσει και μαθηματικά το σκουντέτο, ο Κόντε θέλει να το έχει κλειδώσει μέχρι το Μάιο, όταν θα παίξει με Ρόμα και Γιουβέντους. Απόψε, κόντρα σε μια Σπέτσια που σκοράρει εύκολα αλλά εξίσου εύκολα δέχεται γκολ, όπως έγινε και στο 4-1 από τη Μπολόνια την Κυριακή, πιθανότατα θα δούμε μια ευρεία νίκη των «νερατζούρι». Το διπλό μαζί με g/g πάει στο 2.80+, με over στο 1.85+. Διπλά που αξίζουν το ρίσκο τους βάσει απόδοσης αουτσάιντερ και μονόπλευρου βαθμολογικού κινήτρου, αυτά των Τορίνο (2.80) και Κάλιαρι (3.00) σε Μπολόνια και Ουντινέζε αντίστοιχα.

Στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ επέστρεψε στις νίκες με το 0-1 στη Φαρένσε και διατήρησε την 2η Πόρτο σε απόσταση 6 βαθμών. Λίγα γκολ βάζει, ελάχιστα δέχεται, μικρά σκορ φέρνει και η Μπελενένσες την οποία υποδέχεται, κρατάω τον άσο μαζί με under 3,5 στο 2.00.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΑΔΑ
ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ G/G
ΑΕΚ – ΠΑΟ G/G

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΥΑΔΑ
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΟΥΝΙΟΝ 1 & Over
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2

ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΤΟΡΙΝΟ 2
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΚΑΛΙΑΡΙ 2

ΣΠΕΤΣΙΑ – ΙΝΤΕΡ 2 & Over

ΠΟΡΤΟ-ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΛΥΩΝ – ΜΟΝΑΚΟ G/G & Over

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ 1 & Under 3,5


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.