Favori & Outsider: «Σωσίβιο» για τη Λυών τα Κύπελλα

Θανάσης Κυλώνης12 Φεβρουαρίου 2020

Την άλλη βδομάδα τέτοια ώρα θα μιλάμε για τα ματς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό το μεσοβδόμαδο η ποδοσφαιρική-στοιχηματική κουβέντα αφορά τα παιχνίδια κυπέλλων που έχουμε σε όλη την Ευρώπη.

Στη Γαλλία όπου έχουμε νοκ άουτ προημιτελικούς, η Παρί θα παίξει με καλή 11άδα στη Ντιζόν, αφενός γιατί κυνηγά το τρεμπλ, αφετέρου γιατί θέλει μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα που γνώρισε στο πρωτάθλημα εκεί (2-1 με ανατροπή). Οι επιθετικοί της πετάνε… φωτιές εδώ και καιρό, σήμερα επιστρέφει λογικά και ο Νεϊμάρ, η Ντιζόν συνηθίζει τα μεγάλα σκορ, το 2 & Οver 3,5 πληρώνει 2.50. Στο Λυών-Μαρσέιγ, θα ρισκάρω στον άσο του 2.20, καθώς τα κύπελλα είναι η μοναδική εγχώρια διέξοδος των «λυωνέ» για διάκριση φέτος. Ο Ρουντί Γκαρσιά θέλει να πάρει και μια εκδίκηση από τους Μαρσεγέζους που τον έδιωξαν σαν αποτυχημένο το περασμένο καλοκαίρι, για τον Βίλας-Μπόας πρωταρχικός στόχος είναι η 2η προνομιούχος θέση στη Ligue 1 κι επειδή ακολουθεί ντέρμπι στη Λιλ, δεν αποκλείεται να ξεκουράσει βασικούς. Σίγουροι απόντες οι τιμωρημένοι βασικοί αμυντικοί Αμαβί, Τσαλέτα-Τσαρ, έχω την αίσθηση πως το αήττητο σερί 16 αγώνων της ΟΜ θα λάβει τέλος απόψε. Υποψήφιο θύμα έκπληξης η ντεφορμέ Σεντ Ετιέν, που δεν θα έχει τον MVP της Καζρί, και αντιμετωπίζει την ερασιτεχνική Επινάλ, ομάδα Δ’ κατηγορίας που απέκλεισε τη Λιλ στον προηγούμενο γύρο. Κοντά στο 8.50 κινείται ο άσος άρα σηκώνει και κάλυψη στο Χ, είναι ζευγάρι που… μυρίζει μπαρούτι.

Στο Κύπελλο Ισπανίας έχουμε τους πρώτους ημιτελικούς, ακολουθούν ρεβάνς σε 3 εβδομάδες. Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ αφού πέταξαν έξω Μπαρσελόνα και Ρεάλ αντίστοιχα, είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στον τελικό. Η Αθλέτικ που στηρίζει πολλά στην άμυνα και στη δύναμη, υποδέχεται τη Γρανάδα που μετρά 8 σερί εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα, οι 6 τελευταίες χωρίς να σκοράρει. Ο άσος μαζί με under κινείται στο 3.20, στο 2.00 με under 3,5. Αντιθέτως, στον αυριανό ημιτελικό θα πάω με το 1 & Over στο 2.20, αφού τόσο η Σοσιεδάδ όσο και η ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης Μιραντές, συνηθίζουν τα μεγάλα σκορ.

Ασο με under βλέπω και στη ρεβάνς του «Καραϊσκάκη», για να περάσουμε και στα δικά μας. Ο Ολυμπιακός προκρίνεται και με… μισό-μηδέν μετά το 0-0 της Λαμίας, έχει απουσίες και σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού του βρίσκεται ήδη η Αρσεναλ που επισκέπτεται το Φάληρο την άλλη Πέμπτη. Η Λαμία είναι ο ορισμός της Under ομάδας και το σκορ του πρώτου αγώνα της επιτρέπει να παίξει φουλ άμυνα.

Πρώτους ημιτελικούς έχουμε και στο Κύπελλο Ιταλίας, Ιντερ-Νάπολι σήμερα και Μίλαν-Γιουβέντους αύριο, σε 3 εβδομάδες οι ρεβάνς. Στο σημερινό δεν μπλέκω με σημείο, απλά κρατάω το combo G/G & Over, αφού μιλάμε για δυο ομάδες που αρέσκονται στα μεγάλα σκορ, ειδικά η Νάπολι, για την οποία το κύπελλο είναι οΚρατάω το διπλό της Γιούβε στο 2.10, περιμένοντας μια αντίδρασή της ύστερα από δυο σερί εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα. Ο Σάρι θα παρατάξει δυνατή 11άδα καθώς ακολουθεί βατό ματς (Μπρέσια εντός) και η αναμέτρηση με τη Λυών στο Τσάμπιονς Λιγκ αργεί (26/2), η Μίλαν έδειξε και στο ντέρμπι με την Ιντερ πόσο εύθραυστη είναι. Συντριπτικά υπέρ της Γιούβε και η παράδοση, με 9 σερί νίκες μέσα-έξω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 1 & Under 3,5

ΝΤΙΖΟΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2 & Over 3,5

ΙΝΤΕΡ – ΝΑΠΟΛΙ G/G & Over

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΓΡΑΝΑΔΑ 1 & Under 3,5

ΛΥΩΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ 1

ΠΕΜΠΤΗ

ΜΙΛΑΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ 1 & Over

ΕΠΙΝΑΛ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1Χ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.