Favori & Outsider: Σημεία και over που αξίζουν

Θανάσης Κυλώνης20 Μαρτίου 2021

Αφού μάθαμε χθες και τα ζευγάρια των προημιτελικών σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, στρέφουμε εκ νέου το ενδιαφέρον μας στα πρωταθλήματα, τα οποία διακόπτονται από βδομάδα λόγω των προκριματικών του Μουντιάλ.

Στη Γαλλία, θα ποντάρω και πάλι στη Μαρσέιγ, η οποία πάει για το 3/3 με τον Σαμπαόλι στον πάγκο της, μετρώντας 3 σερί διπλά στη Νίκαια, αλλά και τη νίκη της με 3-2 στο εξ αναβολής ματς που έγινε πριν από έναν περίπου μήνα στη Μασσαλία. Η έλευση του Αργεντίνου έχει φέρει νέο άνεμο αισιοδοξίας στους Μαρσεγέζους και η έξοδος στην Ευρώπη είναι ο μοναδικός στόχος που τους έχει απομείνει για να σώσουν την χρονιά, την ώρα που η Νις έχει ξεμείνει από στόχους και έχει κομβικές απουσίες σε άμυνα και επίθεση. Κοντά στο 2.50 το διπλό, μού κάνει. Καλοπληρωμένο g/g (2.00+) το γειτονικό ντέρμπι Ναντ-Λοριάν, με την ομάδα του Κομπουαρέ να παίρνει μεγάλο διπλό στο Παρίσι με ανατροπή (1-2) φτάνοντας τα 10 g/g στα 12 τελευταία ματς, ενώ και η Λοριάν μετρά 9/12.

Στη Ligue 2, προς αποφυγήν το χαμηλό διπλό της 2ης Κλερμόν, η οποία είχε πάρα πολλά κρούσματα Covid-19 (δεν έπαιξε την περασμένη εβδομάδα) και παίζει σε μια Νανσί που έρχεται από το εντυπωσιακό διπλό με 1-5 στην έδρα της πρωτοπόρου Τρουά! Κρατάω το 2.00+ στο over του Βαλενσιέν-Οσέρ, η Βαλενσιέν είναι αρκετά… χύμα ομάδα και μάλλον ιδανικός αντίπαλος για να επιστρέψει μετά από πολύ καιρό στα over η Οσέρ, που έχει την 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Στην Αγγλία, παράλληλα με τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, έχουμε και τους προημιτελικούς του Κυπέλλου. Στο Εβερτον-Σίτι, οι αποδόσεις προκαλούν όσο κι αν είναι σαφώς ανώτερη η ομάδα του Γκουαρδιόλα. Προκλητικό για νοκ άουτ ματς το 10άρι στον άσο, εντελώς πλασματικό το 1.25 στο διπλό, όταν η Εβερτον του Αντσελότι έχει ανέβει επίπεδο φέτος και η Σίτι έχει συσσωρευμένη κούραση από τα αλλεπάλληλα ματς εντός και εκτός συνόρων. Θα ρισκάρω στην κόντρα.

Από Λιγκ 1, σε παιχνίδι με μονόπλευρο ουσιαστικά βαθμολογικό κίνητρο και ενδεχομένως «παρασκήνιο», το διπλό της Γουίγκαν στο 3.50 αξίζει. Κινδυνεύει με υποβιβασμό και ο προπονητής της έχει σημαντικό παρελθόν ως παίκτης αλλά και ως προπονητής στην Ακρινγκτον, η οποία και ντεφορμέ είναι, και δεν κυνηγά απολύτως τίποτα. Δεν το αποκλείω οι γηπεδούχοι να βοηθήσουν.

Καλοπληρωμένα over στη Γερμανία το Βέρντερ-Βόλφσμπουργκ και το Φράιμπουργκ-Αουγκσμπουργκ, στο Βέλγιο το Μουσκρόν-Οστάνδη, στην Ολλανδία το Βάαλβαϊκ-Χρόνινχεν και στην Ελβετία το Λουγκάνο-Βασιλεία. Σε τέτοια πρωταθλήματα όπου τα πολλά γκολ είναι κανόνας, όταν το over πληρώνει 2.00+ παίζεται με κλειστά μάτια. Στην Ελβετία, αξία υπάρχει και στην κόντρα της Γιουνγκ Μπόις. Εχει εξασφαλίσει τον τίτλο και βγάζει κούραση από τα ευρωπαϊκά ματς, μετρά 4 σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και Πέμπτη βράδυ έπαιζε τη ρεβάνς με τον Αγιαξ. Τώρα υποδέχεται την 4η Ζυρίχη, που είναι δυνατή εκτός έδρας και κυνηγά Ευρώπη.

Απ’ τα δικά μας πλέι-οφ, τέλος, κρατάω τα καλοπληρωμένα g/g στο Ολυμπιακός-Αρης και στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΙΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ:

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ 2

ΝΙΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ 2

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 1Χ

ΚΥΡΙΑΚΗ:

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΖΥΡΙΧΗ Χ2

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΚΟΛ

ΣΑΒΒΑΤΟ:

ΒΕΡΝΤΕΡ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ Over

ΜΟΥΣΚΡΟΝ – ΟΣΤΑΝΔΗ Over

ΒΑΑΛΒΑΪΚ – ΧΡΟΝΙΝΧΕΝ Over

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΟΣΕΡ Over

ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ Over

ΚΥΡΙΑΚΗ:

ΝΑΝΤ – ΛΟΡΙΑΝ G/G

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ G/G

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ Over

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.