Favori & Outsider: Ωραία σημεία σε Γαλλία, Ιταλία

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2020

Άγγιξε το απόλυτο η στήλη το Σάββατο με 4/5 περασμένες επιλογές (μόνο η Αρσεναλ χάθηκε, ας όψεται ο Ομπαμεγιάνγκ), την Κυριακή όμως μόνο το Χ στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας επιβεβαιώθηκε. Μεσοβδόμαδα έχουμε ματς κυπέλλων, εξ αναβολής παιχνίδια και εμβόλιμες αγωνιστικές, πάμε να δούμε τί κρατήσαμε…

Στη Γαλλία έχουμε 3 εξ αναβολής ματς απόψε. Ξεχωρίζει το Μονακό – Παρί, ζευγάρι που μας πρόσφερε 6 γκολ και πολύ θέαμα το βράδυ της Κυριακής στο Παρίσι. Το τελικό 3-3 βάσει ευκαιριών θα μπορούσε να έχει ξεφύγει ακόμα περισσότερο, γι’ αυτό και οι εταιρίες δίνουν πολύ χαμηλές τιμές στα Οver και το G/G, όπως χαμηλό είναι και το 1.50 στο διπλό απόψε, αφού φάνηκε ξεκάθαρα πως η αλλαγή προπονητή στη Μονακό ξύπνησε τους παικταράδες που έχει. Η Παρί σπανιότατα κάνει δυο κολλητές γκέλες τα τελευταία χρόνια, ειδικά κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, πιο safe επιλογή το G/G & Over 3,5 στο 1.90+.

Επιλογή και το διπλό της Ρεν στο 2.30+. Πόνταρα στον άσο της Νιμ το Σάββατο, το έκανα όμως λόγω της συσσωρευμένης κόπωσης και των πολλών απουσιών της Ρεμς. Η φετινή Ρεν είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα, με νίκη ξεφεύγει στο +4 από τους διώκτες της στο κυνήγι της 3ης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πιο φρέσκια καθώς έπαιξε Παρασκευή με τη Μαρσέιγ και δεν έχει δύσκολο ματς το Σ/Κ στο Κύπελλο (παίζει με ομάδα 4ης κατηγορίας), άρα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Κρατάω και τον άσο της Αμιάν στο 2.80+. Το Σάββατο με τη Μονπελιέ την κόντραρα, η Ρεμς όμως που αντιμετωπίζει σήμερα, δεν είναι Μονπελιέ. Θα έχει και πάλι σημαντικές ελλείψεις λόγω καρτών (3 τιμωρημένοι μεσοεπιθετικά) και τραυματισμών, αλλά και περισσότερη κούραση, αφού σε δύο σερί παιχνίδια την τελευταία εβδομάδα έμεινε με 10 παίκτες. Πούλησε και τον MVP της στη Μπορντό, ενώ την άλλη Τετάρτη ακολουθεί ο εντός έδρας ημιτελικός του Λιγκ Καπ με την Παρί που την «καίει» πολύ περισσότερο. Το σημερινό παιχνίδι είναι σαφώς σημαντικότερο βαθμολογικά για την Αμιάν που θα έχει και επιστροφές, υπάρχει και παρελθόν «βολικών» αποτελεσμάτων σε προηγούμενες αναμετρήσεις τους, στο 2.80+ αξίζει το ρίσκο νομίζω.

Εχουμε κι ένα ματς κυπέλλου αύριο στη Γαλλία, το Πο – Μπορντό με το οποίο ανοίγει η αυλαία της φάσης των «32». Η Πο είναι 4η στη National (Γ’ Εθνική), για την Μπορντό του Πάουλο Σόουζα το κύπελλο είναι πρωταρχικός στόχος, αφού στο πρωτάθλημα δεν κυνηγά κάτι. Στο 1.70+ το απλό διπλό, μαζί με Οver ανεβαίνει κοντά στο 3.00. Τα παιχνίδια της Πο έχουν συνήθως γκολ, οι Γιρονδίνοι έχουν ποιότητα μπροστά, αλλά πίσω μπάζουν.

Και δυο σημεία από το κύπελλο Ιταλίας, όπου τα ματς είναι νοκ άουτ για τους «16». Φαβορί σε αξιόλογη απόδοση (2.10+) η ποιοτική Αταλάντα που θα μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει την Ιντερ στο Μιλάνο το Σ/Κ. Φιναλίστ του θεσμού πέρυσι, θα παίξει με βασικούς καθώς ακολουθεί εύκολο ματς στο πρωτάθλημα (εντός με την ουραγό ΣΠΑΛ τη Δευτέρα), η Φιορεντίνα τα τελευταία χρόνια έχει πέσει επίπεδο και μάλλον ήρθε η στιγμή για να σπάσει η άσχημη παράδοση των «μπεργκαμάσκι» στη Φλωρεντία (τελευταίο διπλό το 1993!).

Στα υπόψιν και ο άσος της Πάρμα στο 3.70. Καλή φέτος και δυνατή εντός έδρας, κέρδισε εύκολα 2-0 τη Λέτσε τη Δευτέρα, με το ίδιο σκορ είχε κερδίσει και τη Ρόμα στο φετινό πρωτάθλημα. Μια Ρόμα που θα παραταχθεί αποδεκατισμένη, αφού πέραν των αμέτρητων τραυματιών, δεν θα έχει ούτε τον τιμωρημένο Τζέκο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2

ΑΜΙΑΝ – ΡΕΜΣ 1

ΝΙΜ – ΡΕΝ 2

ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ G/G & OVER 3,5

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΟ – ΜΠΟΡΝΤΟ 2 & OVER

ΠΑΡΜΑ – ΡΟΜΑ 1 DNB

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.