Favori & Outsider: Μία άνιση μάχη

Θανάσης Κυλώνης04 Ιουλίου 2020

Τον τελευταίο μήνα μας έδωσαν δυνατά σημεία τα ελληνικά παιχνίδια σε πλέι οφ και πλέι άουτ, όπως ο άσος του Παναθηναϊκού μεσοβδόμαδα απέναντι στον αποδεκατισμένο Αρη. Κακά τα ψέματα, με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και αφήνοντας έξω απ’ την κουβέντα τα οπαδικά, η ομάδα του Ενινγκ μόνο για κόντρα είναι μέχρι το φινάλε των πλέι οφ.

Το διπλό της ΑΕΚ στο «Βικελίδης» την Κυριακή δεν πληρώνει πάνω από 1.55 πλέον, αλλά για να ‘μαστε ειλικρινείς, κι εμείς αν ήμασταν μπουκ, μεγαλύτερη απόδοση δεν θα δίναμε. Η ΑΕΚ έρχεται από μεγάλη νίκη στην Τούμπα αποκτώντας προβάδισμα στο κυνήγι της 2ης θέσης, ο Αρης δεν έχει κανένα απολύτως κίνητρο πλέον. Ο Καρέρα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες του διαθέσιμους με τον Λιβάγια να βρίσκεται σε τοπ φόρμα, ο Ενινγκ με το ζόρι θα βγάλει ενδεκάδα, έχοντας ακόμη λιγότερες επιλογές συγκριτικά με το παιχνίδι της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ. Για τον Αρη η σεζόν τελείωσε ουσιαστικά στον οδυνηρό ημιτελικό κυπέλλου με την Ενωση, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή. Σβηστό 0-2, ανάλογη εικόνα περιμένω και στο αυριανό παιχνίδι του Χαριλάου. Πόνταρα από προχθές στο διπλό με ασιατικό χάντικαπ -1 (αν κερδίσει στο γκολ η ΑΕΚ πάει μονάδα), αλλά και στο διπλό με over 1,5. Αμφότερα στο 2.10, πλέον έχουν πέσει και τα δύο κοντά στο 1.90. Κατ’ εμέ είναι πιο safe στοιχήματα από το 1.45 του ΠΑΟΚ στον ΟΦΗ (ωραίο εδώ το G/G στο 1.90+) κι από το 1.55 του Πανιωνίου στη Λάρισα.

Στη Γερμανία έχουμε τελικό Κυπέλλου. Με την εικόνα που έδειξαν Μπάγερν και Λεβερκούζεν μετά την διακοπή, δύσκολα θα χάσουν το νταμπλ οι Βαυαροί. Κρατάω τη νίκη τους με G/G στο 2.35, τα μεταξύ τους παιχνίδια πάντα έχουν πολλά γκολ και εκατέρωθεν.

Από Αγγλία, μοναδική μου επιλογή το G/G του Γουλβς - Αρσεναλ στο 1.90. Σε καλό μομέντουμ αμφότερες, έχουν στόχο την Ευρώπη, ήρθε ο καιρός να κλείσει ο κύκλος των No Goal για τους «λύκους» (3/3 μετά την διακοπή).

Στην Ιταλία, καλοπληρωμένο φαβορί στο 1.90+, ο άσος της Σαμπντόρια. Πήρε σπουδαίο διπλό στο Λέτσε και με νέα νίκη αγκαλιάζει την παραμονή. Για την ΣΠΑΛ η ισοφάριση από τη Μίλαν στο 94’, παίζοντας σε όλο το β’ ημίχρονο με 10 παίκτες, ήταν καταδικαστική.

Στην Ελβετία, η Γιουνγκ Μπόις έκανε νέα εκτός έδρας γκέλα μεσοβδόμαδα και πλέον βλέπει την πλάτη της Σεν Γκάλεν. Στο γήπεδό της είναι «οδοστρωτήρας», το 1 & Over με τη Λουγκάνο κοντά στο 2.00 μού κάνει.

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΓΟΥΛΒΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ G/G

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ G/G

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ 2 & G/G

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ 1 & Over 2,5

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ 2 & Over 1,5

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΣΠΑΛ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.