Favori & Outsider: Ματς που… ξεκινά από 1-1

Θανάσης Κυλώνης05 Φεβρουαρίου 2020

Φουλ δράση μεσοβδόμαδα σε όλη την Ευρώπη, με εμβόλιμη αγωνιστική στη Γαλλία και παιχνίδια κυπέλλων στην υπόλοιπη Ευρώπη. Προκύπτουν επιλογές για όλα τα γούστα, πάμε να τα δούμε…

Ξεκινάω από τα ματς του δικού μας κυπέλλου, όπου βρισκόμαστε στη φάση των «8». Ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων κι επειδή στο στοίχημα δεν χωράνε συναισθηματισμοί, είναι ξεκάθαρο το λάθος που υπάρχει στο σετ αποδόσεων του αποψινού αγώνα της Τούμπας, όπως λάθος αποδείχθηκε και το 4άρι στον άσο του Παναθηναϊκού την Κυριακή. Δεν γίνεται να πληρώνει 1.60 ο άσος και πάνω από 6.00 το διπλό όταν έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετη φόρμα στις δύο ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να είναι στην καλύτερη φάση των τελευταίων «πέτρινων χρόνων», να είναι ενισχυμένος μεταγραφικά, να έχει το ψυχολογικό αβαντάζ και να είναι η ομάδα που απείλησε τον ΠΑΟΚ με εντός έδρας ήττα στο ματς πρωταθλήματος του α’ γύρου (2-2), όταν ο «δικέφαλος» ήταν σε σαφώς καλύτερη κατάσταση. 

Θα ρίσκαρα στο διπλό αν δεν υπήρχε ρεβάνς, τώρα μού κάνει και το 2.00+ στο G/G. Οι παίκτες του Φερέιρα αναμένεται να βγάλουν αντίδραση, ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα πάντα σκοράρει, η άμυνά του όμως δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη φέτος και με την απουσία του Κρέσπο τα πράγματα είναι χειρότερα. Ο φορμαρισμένος και καλά διαβασμένος Παναθηναϊκός του Δώνη, δύσκολα θα μείνει «άσφαιρος». Ματς που ξεκινά από 1-1 κατ’ εμέ…

Στο κύπελλο Ισπανίας, όπου έχουμε νοκ άουτ παιχνίδια για τους «8», το διπλό της Βιγιαρεάλ κοντά στο 2.00 παίζεται. ΟΚ, μπορεί η Μιραντές να απέκλεισε Θέλτα και Σεβίλλη για να φτάσει μέχρι εδώ, δεν παύει όμως να μιλάμε για μια μέτρια ομάδα της Σεγούντα Ντιβιζιόν, με μικρό ρόστερ, που σίγουρα θα βγάλει κούραση από τα αλλεπάλληλα ματς και τις παρατάσεις που έπαιξε τις τελευταίες εβδομάδες. Η Βιγιαρεάλ έρχεται από 4 σερί νίκες και 7 συνολικά εκτός έδρας παιχνίδια που αγνοεί την ήττα (6-1-0), το κύπελλο αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητά της και θα δει το ματς πολύ ζεστά. 

Στα αυριανά ματς των Ρεάλ και Μπαρσελόνα, έχω την διάθεση να κοντράρω τα φαβορί, αφενός γιατί Σοσιεδάδ και Μπιλμπάο αντίστοιχα μόνο αμελητέες ποσότητες δεν είναι, αφετέρου γιατί στην περίπτωση της Μπάρσα, η εκτός έδρας παρουσία της φέτος είναι για… κλάματα. Άλλη ομάδα βλέπουμε στο «Καμπ Νόου», άλλη μακριά απ’ αυτό, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την ήττα στο «Μεστάγια» από τη μισή Βαλένθια. Και ο Κίκε Σετιέν δεν έχει πολλές επιλογές για ποιοτικό φρεσκάρισμα στην επίθεση, αφού μετά τον τραυματισμό του Σουάρες και τη μεταγραφική αδράνεια της διοίκησης, δεν έχει ούτε έναν καθαρόαιμο φορ διαθέσιμο. Και στα δύο ματς, βάσει αποδόσεων αξίζει η κόντρα των φαβορί. Δεν είναι τόσο ισχυρά όσο φαίνεται.

Από το κύπελλο Γερμανίας, κρατάω τον άσο της φουριόζας Μπάγερν κόντρα στη Χόφενχαϊμ μαζί με G/G στο 2.15. Βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και χρωστά μια ρεβάνς για το 1-2 στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος, αμυντικά όμως μπάζει φέτος και η «Χόφε» σκοράρει εύκολα.

Από την εμβόλιμη αγωνιστική της Γαλλίας, τέλος, κρατάω το Οver στο Τουλούζ - Στρασβούργο. Υπερβολικό το 2.30 που πληρώνει, όταν η ουραγός θα ανοιχτεί αναγκαστικά γιατί μόνο νίκη θέλει και τα μεγάλα σκορ είναι σύνηθες φαινόμενο στα φετινά της παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει και για τους Αλσατούς, θυμίζω ότι η πρώτη τους φετινή συνάντηση, πριν από 2 μήνες στο Στρασβούργο, είχε λήξει με σκορ 4-2!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ OVER

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1 & G/G

ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΡΕΑΛ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ Χ2

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ 1Χ


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.