Κυλώνης: Κίνητρο, timing και… σχέσεις

Metrosport Team10 Απριλίου 2021

Χορτάσαμε μπάλα μεσοβδόμαδα, αρκετά καλά τα πήγαμε και στοιχηματικά με το διπλό της Παρί την Τετάρτη και την δυάδα στο Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη (g/g & over Αγιαξ-Ρόμα, Χ2 Σλάβια). Στο πρόγραμμα του Σ/Κ ξεχωρίζει φυσικά το Ρεάλ-Μπάρσα, ενώ clasico έχουμε και στην Ελλάδα, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός…

Οσον αφορά στο αποψινό clasico της Ισπανίας, η ομάδα του Ζιντάν αφενός βρίσκεται ανάμεσα στους προημιτελικούς με τη Λίβερπουλ, αφετέρου δεν θα έχει τους δυο βασικούς της στόπερ, Ράμος και Βαράν, αλλά χωρίς αυτούς έπαιξε και την Τρίτη, κερδίζοντας με εξαιρετική εμφάνιση 3-1 τους «κόκκινους». Μπάρσα είμαι, αλλά διαφωνώ με τον φαβοριτισμό του διπλού.

Σημείο που αξίζει το ρίσκο του στην Ισπανία, είναι το διπλό της Αλαβές (4.00+) στο βάσκικο ντέρμπι με την Μπιλμπάο. Η Αθλέτικ είναι αδιάφορη βαθμολογικά και «άδεια» ψυχολογικά-σωματικά μετά τις δυο κολλητές μάχες με την Σοσιεδάδ, αυτό που την καίει είναι ο επόμενος τελικός κυπέλλου με την Μπαρσελόνα την άλλη εβδομάδα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν βοηθήσει την συντοπίτισσα Αλαβές, που παίζει την ύπαρξή της και έχει νέο προπονητή.

Στη Γαλλία, η Παρί ταξιδεύει στο Στρασβούργο χωρίς τον τιμωρημένο Νεϊμάρ και αρκετούς ακόμα βασικούς, έχει την Τρίτη και τη ρεβάνς με τη Μπάγερν, προς αποφυγήν το διπλό της, δεν πάω όμως και στην κόντρα. Πιθανό και καλοπληρωμένο over το Μονπελιέ-Μαρσέιγ, ντέρμπι του νότου ανάμεσα σε δυο ομάδες που κυνηγάνε την έξοδο στο Κόνφερενς Λιγκ.

Στη National (Γ’ Γαλλίας), λάθος κατ’ εμέ το 3.30+ στον άσο της Αβράνς, η οποία έρχεται από δυο σερί νίκες επί των ισχυρών Μπαστιά και Ρεντ Σταρ και τώρα αντιμετωπίζει την ουραγό Μπουλόν, που έχασε και στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα από ομάδα Δ’ κατηγορίας. Απορώ γιατί δίνεται το διπλό ως φαβορί…

Στην Αγγλία, υπάρχει λογική στην κόντρα των Σίτι και Λίβερπουλ, οι οποίες έχουν μπροστά τους τις δύσκολες ρεβάνς με Ντόρτμουντ και Ρεάλ αντίστοιχα. Η Σίτι έχει εξασφαλισμένο ουσιαστικά τον τίτλο, το άλλο Σ/Κ παίζει ημιτελικό κυπέλλου με την Τσέλσι και το μεθεπόμενο τελικό Λιγκ Καπ με την Τότεναμ, σίγουρα ο Γκουαρδιόλα θα κάνει εκτεταμένο rotation. Η Λιντς του Μπιέλσα ξαναβρήκε την φόρμα της, είναι η μοναδική ομάδα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ που δεν έχει ακόμα εκτός έδρας ισοπαλία, θα κυνηγήσω το ξερό Χ στο 6.00+. Η Τσέλσι έχει περάσει εκτός απρόοπτου με το 0-2 επί της Πόρτο, ενώ η Λίβερπουλ καίγεται για να προλάβει την τετράδα και θέλει ρεβάνς για την συντριβή από την Αστον Βίλα στον α’ γύρο, δεν θα τις κοντράρω, αλλά το 2.20+ του g/g στο Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι το κρατάω. Λονδρέζικο ντέρμπι είναι, η Πάλας έχει ποιότητα μπροστά με Ζαχά, Αγιού, Μπεντέκε (νοκ άουτ ο Μπατσουαγί).

ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΙΝΤΣ Χ
ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΑΛΑΒΕΣ 2
ΑΒΡΑΝΣ – ΜΠΟΥΛΟΝ 1

ΔΥΑΔΑ ΓΚΟΛ
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΤΣΕΛΣΙ G/G
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΜΑΡΣΕΪΓ G/G & Over

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.