Favori & Outsider: Κίνητρο, φρεσκάδα, σχέσεις

Θανάσης Κυλώνης27 Ιουνίου 2020

Ανάλογο, σε απόδοση και… υπόβαθρο, σημείο σαν το διπλό του Πανιωνίου στη Λαμία δεν υπάρχει στην Ελλάδα αυτό το Σ/Κ. Εχουμε όμως ένα ζευγάρι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, το Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης.

Το 1.60+ όπου κατρακύλησε ο άσος δεν αξίζει, η αλήθεια είναι βέβαια ότι τέτοια εποχή στην Ελλάδα σχεδόν ποτέ ο «αδιάφορος» δεν κόβει βαθμούς απ’ τον «ενδιαφερόμενο», μάλιστα στα φετινά πλέι άουτ αυτοί που «καίγονταν» ούτε γκολ δεν δέχτηκαν! Θα ρισκάρω στο 1 & G/G που εκτοξεύει την απόδοση κοντά στο 4.50, καθώς ο Αστέρας είναι η ποιοτικότερη ομάδα των πλέι άουτ. Ασο βλέπω και στον σημερινό «τελικό» της Νέας Σμύρνης, όπου η νίκη για τον ουραγό Πανιώνιο είναι μονόδρομος. Με βάση το δυναμικό του come back μετά την διακοπή, αλλά και τη σαφώς μεγαλύτερη κούραση που θα έχει η Ξάνθη (έπαιξε για 20’ με 10 παίκτες την περασμένη Κυριακή και Τετάρτη βράδυ με τον Ατρόμητο), το 2.40+ στον άσο παίζεται.

Στη Γερμανία έχουμε τελευταία αγωνιστική. Από Μπουντεσλίγκα κρατάω το 1 & Οver 3,5 στη Βρέμη, στο 3.00+. Η Βέρντερ παίζει την ύπαρξή της και πέραν της νίκης κόντρα στην αδιάφορη πλέον Κολωνία, θέλει και πολλά γκολ καθώς έχει κατά 4 τέρματα χειρότερο συντελεστή τερμάτων από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, που παίζει στο Βερολίνο. Η Κολωνία είναι από τις πιο χύμα ομάδες της κατηγορίας, προσφέρεται για μια ευρεία νίκη. Από Τσβάιτε Λίγκα, κρατάω το διπλό της Καρλσρούης στο Φιρτ, όπου η αδιάφορη Γκρόιτερ, άσπονδη γειτόνισσα της Νυρεμβέργης, δεν αποκλείεται να κάνει τα… στραβά μάτια. Δεν θα μπορούσε πιο πολύ από 2.00.

Στην Ισπανία, δεν αποκλείω να έχουμε επιστροφή «χρωστούμενων» στο Βίγκο, όπου πέρυσι το Μάιο η Μπάρσα κατέβηκε με τα «δευτεροτρίτα» βοηθώντας τη Θέλτα να παραμείνει στην Πριμέρα. Φέτος, το βαθμολογικό κίνητρο είναι αντίστροφο, κρατάω το διπλό μαζί με G/G στο 3.50. Κατά τύχη δεν δέχτηκε γκολ ο Τερ Στέγκεν στα τελευταία παιχνίδια, η Θέλτα «ξεμπούκωσε» και θα σκοράρει πιστεύω.

Από Ιταλία, κρατάω τον άσο της Σαμπντόρια στο 2.30. Το θέλει πολύ περισσότερο από τη Μπολόνια του Μιχαϊλοβιτς, ο οποίος έχει σημαντικό παρελθόν στη Σαμπ. Κι από Ρουμανία, το 2.20 στον άσο της Ταργκόβιστε, κόντρα στην ουραγό Πολιτέκνικα Ιάσι, η οποία μετρά 4/4 ήττες μετά την επανέναρξη και την Τετάρτη έχασε 5-1 στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΤΑΡΓΚΟΒΙΣΤΕ – ΙΑΣΙ 1

ΒΕΡΝΤΕΡ – ΚΟΛΩΝΙΑ 1 & Over 3,5

ΘΕΛΤΑ – ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ 2 & G/G

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ 1

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ 2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ 1 & G/G

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.