Favori & Outsider: Επιλογές βάσει κινήτρου και Τσάμπιονς Λιγκ

Θανάσης Κυλώνης03 Απριλίου 2021

Μετά το διάλειμμα των Εθνικών ομάδων και αρχής γενομένης από αυτό το Σ/Κ, μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν, όπου κρίνονται τα πάντα στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ξεκινώ από την αγαπημένη μου Γαλλία, όπου σήμερα έχουμε ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις ισόβαθμες Παρί και Λιλ. Οι πρωταθλητές έχουν ψυχολογικό αβαντάζ μετά το πρόσφατο 3-0 στο αντίστοιχο ματς Κυπέλλου και το επιβλητικό τους πέρασμα από τη Λυών (2-4), έχουν διαθέσιμο και το Νεϊμάρ πλέον, αλλά και τη Μπάγερν (Τετάρτη) στο μυαλό τους. Η Λιλ λογικά ωφελήθηκε από την διακοπή καθώς έκανε κοιλιά, δεν είναι για 1.65 ο άσος, προτιμώ το 1.95 του g/g. Η 3η Λυών έχει δύσκολη έξοδο στη Λανς, που κυνηγά Ευρώπη σκοράροντας με χαρακτηριστική ευχέρεια, το διπλό μόνο μαζί με g/g στο 3.40 αξίζει. Εύκολο θεωρητικά έργο έχει αύριο η Μαρσέιγ. Πάει για το 3/3 εντός έδρας με τον Σαμπαόλι στον πάγκο της απέναντι στην ουραγό και καταδικασμένη Ντιζόν, που έρχεται από 11 σερί ήττες. Η έξοδος στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ είναι ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει φέτος στους Μαρσεγέζους, το 1.50 στον άσο δείχνει από τα δυνατά φαβορί του κουπονιού, μαζί με over 1,5 ανεβαίνει στο αξιοπρεπές 1.80.

Από Β’ Γαλλίας, κρατάω το g/g & over (2.30) στο Τουλούζ-Νανσί, με τους «βιολετί» να έχουν την καλύτερη επίθεση της φετινής Ligue 2 και τη Νανσί να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας προ διακοπής, βάζοντας 5 γκολ εκτός έδρας στην πρωτοπόρο Τρουά!

Στην Αγγλία, θα ρισκάρω στην κόντρα της Σίτι. Εχει εξασφαλίσει ουσιαστικά τον τίτλο, μια ντουζίνα διεθνείς έλειπαν τις τελευταίες εβδομάδες και δεν αποκλείεται ο Γκουαρδιόλα να προφυλάξει βασικούς ενόψει Ντόρτμουντ την Τρίτη, με το Τσάμπιονς Λιγκ να είναι το μεγάλο της απωθημένο. Η 3η Λέστερ πριν την διακοπή κέρδισε 3-1 τη Γιουνάιτεντ παρά τις απουσίες των Μάντισον, Μπαρνς που ενδέχεται να επιστρέψουν, με την Σίτι έχει αρκετά καλή παράδοση (2-5 κέρδισε στον α’ γύρο στο Μάντσεστερ με χατ-τρικ του Βάρντι) θα ρισκάρω στο Χ του 4.20, κυνηγώντας την πρώτη ισοπαλία των «σίτιζενς» μέσα στο 2021 σε οποιαδήποτε διοργάνωση, που αν έρθει θα είναι και η πρώτη εντός έδρας για τη Λέστερ μέσα στο νέο έτος. Τη Δευτέρα, δίκαιο φαβορί η Εβερτον με την Κρίσταλ Πάλας που δεν κυνηγά τίποτα. Η ομάδα του Αντσελότι πάει για Ευρώπη και χρειαζόταν την διακοπή για να αποθεραπευτούν κάποιοι από τους βασικούς που έλειπαν, όπως οι Χάμες, Πίκφορντ, μαζί με over 1,5 ανεβαίνει αρκετά πάνω από 2.00 ο άσος.

Ντέρμπι κορυφής έχουμε και στη Γερμανία σήμερα, Λειψία-Μπάγερν. Πρώτο σημείο το Χ, με την απουσία του Λεβαντόφσκι να εξισορροπεί ακόμα περισσότερο το ζευγάρι και τις αποδόσεις. Φαβορί προς αποφυγή η Ντόρτμουντ με την Αϊντραχτ, σε μια μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αναξιόπιστη η Μπορούσια φέτος, έχει μπροστά της το ματς με την Σίτι και απουσίες βασικών, η 4η Αϊντραχτ πρόσφατα πήρε 1-1 στη Λειψία και νίκησε 2-1 τη Μπάγερν, πλασματικό το 1.75 στον άσο, «τσιμπημένο» το 4.00+ στο διπλό. Στο κυριακάτικο ντέρμπι του Βερολίνου, Ουνιόν-Χέρτα, g/g (1.85) και over (2.10) καλοπληρώνουν για γερμανικό παιχνίδι.

Στην Ιταλία, η πρωτοπόρος Ιντερ παίζει στη Μπολόνια όπου έχει εξαιρετική παράδοση. Θα ποντάρω στο διπλό μαζί με g/g κοντά στο 3.00, αφού η ομάδα του Μιχαίλοβιτς σκοράρει πολύ εύκολα φέτος έχοντας έλλειψη βαθμολογικής πίεσης. Ασος κινήτρου στο 2.60+ η Κάλιαρι που «καίγεται» κόντρα στην άνετη Βερόνα, αρκετά βολική βαθμολογικά και καλοπληρωμένη (3.00+) ισοπαλία το Τζένοα-Φιορεντίνα, ομάδες που έχουν πολύ καλές σχέσεις, με τους «βιόλα» να έχουν και πάλι τον Ιακίνι στον πάγκο τους ύστερα από την παραίτηση του Πραντέλι.

 

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΝΑΝΣΙ    G/G & Over

ΠΑΡΙ – ΛΙΛ              G/G

ΛΑΝΣ – ΛΥΩΝ             2 & G/G

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΝΤΙΖΟΝ      1 & Over 1,5

 

ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΒΕΡΟΝΑ              1

ΤΖΕΝΟΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΙΝΤΕΡ             2 & G/G

 

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ    Χ2

ΛΕΙΨΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ              Χ

ΟΥΝΙΟΝ – ΧΕΡΤΑ                 G/G & Over

 

ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΛΕΣΤΕΡ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ                    Χ

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ          1 & Over 1,5

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.