Favori & Outsider: Δυνατά φαβορί και βολικά Χ

Θανάσης Κυλώνης18 Ιουλίου 2020

Τελευταία στήλη «Favori & Outsider» για τη σεζόν 2019-20 αυτή που διαβάζετε σήμερα, από αύριο φοράμε… μαγιό και φεύγουμε για διακοπές. Ούτως ή άλλως, τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είτε ολοκληρώνονται τούτο το Σ/Κ είτε βρίσκονται στις τελευταίες τους αγωνιστικές.

Η Ιταλία αποτελεί εξαίρεση, καθώς εκεί έχουμε άλλες 5 αγωνιστικές για το φινάλε της Σέριε Α. Παιχνίδι που «μυρίζει» αρκετά γκολ είναι το Βερόνα - Αταλάντα, δυο ομάδες με πολύ υψηλά ποσοστά σε G/G και Over, ειδικά η Αταλάντα που θέλει άλλη μια νίκη για να σφραγίσει και μαθηματικά την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη σερί χρονιά. Η Βερόνα έχασε ουσιαστικά το τρένο της Ευρώπης αλλά έχει επιθετικές αρετές, στο 2.40 το διπλό μαζί με G/G. Ξεκάθαρο φαβορί και η Μίλαν, που είναι σε σούπερ φόρμα μετά την επανεκκίνηση και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει του χρόνου στην Ευρώπη. Η Μπολόνια δεν κυνηγά κάτι, εξ ου και το 1.50 στον άσο. Βολικότατη ισοπαλία και καλοπληρωμένη για Ιταλία στο 3.00 το Πάρμα – Σαμπντόρια, δυο ομάδες με εξαιρετικές σχέσεις σε διοικητικό και οπαδικό επίπεδο. Δώδεκα ματς χωρίς Χ μετρά η ομάδα του Ρανιέρι, too much για Ιταλία, νομοτελειακά πλησιάζει το φινάλε αυτού του σερί. Αρκετά βολικό Χ και το Φιορεντίνα - Τορίνο, στο 3.50 αξίζει το ρίσκο του.

Στην Ισπανία έχουμε το φινάλε της Λα Λίγκα αύριο. Η Ρεάλ πήρε τον τίτλο και οι μοναδικές εκκρεμότητες πλέον είναι οι θέσεις 5-7 που οδηγούν στον Γιουρόπα Λιγκ, καθώς και η 18η που οδηγεί στη Σεγούντα. Η Θέλτα με νίκη επί της υποβιβασμένης ουραγού Εσπανιόλ που έφτασε τις 8 σερί ήττες σώζεται ό,τι κι αν κάνει η Λεγανές κόντρα στην πρωταθλήτρια (και συμπολίτισσα) Ρεάλ. Λογικό το 1.65 στο διπλό, μαζί με Over 1,5 πάει πάνω από 2.00. Η Βιγιαρεάλ κερδίζοντας την αδιάφορη Εϊμπαρ κλειδώνει την 5η προνομιούχο θέση, η οποία οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπως και η 6η. Στο 1.50+ ο άσος, μαζί με Over 1,5 πάει στο 1.75.

Σε Αγγλία, Πορτογαλία και Κροατία βρισκόμαστε 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Δυνατά φαβορί βάσει μονόπλευρου κινήτρου, οι άσοι των Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Ρίο Αβε, Φαμαλικάο, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και το διπλό της Οσιγεκ. Ολες τους διεκδικούν ευρωπαϊκή έξοδο και παίζουν με αδιάφορους βαθμολογικά αντιπάλους. Αξιόλογο το 2.15 της Σέφιλντ με την Εβερτον, όταν κέρδισε πρόσφατα εντός έδρας Τότεναμ, Γουλβς και Τσέλσι. Εποχιακές οι τιμές στα άλλα, εσείς αποφασίζετε.

Καλό καλοκαίρι, τα ξαναλέμε τον Αύγουστο…


ΣΑΒΒΑΤΟ

ΒΕΡΟΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2 & G/G
ΡΙΟ ΑΒΕ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ 1
ΜΙΛΑΝ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1 & OVER 1,5
ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ 1

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΕΪΜΠΑΡ 1 & OVER 1,5
ΠΑΡΜΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΓΚΟΡΙΤΣΑ 1 & OVER 1,5
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΤΟΡΙΝΟ Χ
ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΘΕΛΤΑ 2 & OVER 1,5

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΕΒΕΡΤΟΝ 1


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.