Favori & Outsider: Δεν τους φρέναρε η διακοπή

Θανάσης Κυλώνης23 Μαΐου 2020

Δύο είναι τα βασικά στοιχηματικά συμπεράσματα από την επανέναρξη των Γερμανών το περασμένο Σ/Κ, γιατί καθαρά ποδοσφαιρικά αν μιλήσουμε, μπάλα χωρίς κόσμο στις εξέδρες, συνθήματα και ατμόσφαιρα γηπέδου, είναι σκέτη ξενέρα. Και τα δύο έχουν να κάνουν με την απουσία φιλάθλων στις κερκίδες, αλλά και την έλλειψη ρυθμού στις ομάδες λόγω της ελλιπούς προετοιμασίας τους.

Αφενός, είχαμε καταποντισμό των γηπεδούχων με μόλις έναν άσο στα 9 παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα, αφετέρου η έλλειψη ρυθμού δεν επηρέασε ιδιαίτερα την παραγωγικότητα των ομάδων, αφού είχαμε 6/9 Οver εκ των οποίων τα 4 ήταν over 3,5. Κλασικά πράγματα για Γερμανία. Άρα, μάλλον είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με γκολ και όχι με σημεία μέχρι να βρουν παίκτες και ομάδες τα πατήματά τους. Για παράδειγμα, στο Φράιμπουργκ - Βέρντερ το Οver στο 1.70+ δεν είναι άσχημο για παιχνίδι Μπουντεσλίγκα και με βάση τα όσα είδαμε την περασμένη εβδομάδα. Η Φράιμπουργκ θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με το διπλό από τη Λειψία ενώ στο γήπεδό της πάντα σκοράρει, η Βέρντερ έμπαζε από παντού στο 1-4 με τη Λεβερκούζεν, ωστόσο έχει το ειδικό βάρος φανέλας για να να βγάλει αντίδραση και πλέον χρειάζεται μόνο τρίποντα σε τέτοια ματς για να έχει ελπίδες σωτηρίας. Κρατάω το combo Over & G/G στο δίφραγκο.

Αρκετά γκολ και εκατέρωθεν περιμένω και στο ματς της Ντόρτμουντ, η οποία ήταν καταιγιστική στο 4-0 επί της Σάλκε. Η Βόλφσμπουργκ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, έχει και την σημαντική επιστροφή του αρχισκόρερ της Βέργκχορστ, κοντά στο 2.00 και εδώ το Over & G/G.

Στο Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ένα πολύ μεγάλο σκορ, καθώς αμφότερες έκαναν… πάρτι σε Φρανκφούρτη και Βρέμη αντίστοιχα, με τους επιθετικούς τους να δείχνουν ιδιαίτερα ορεξάτοι. Λογικό το 2.25+ στο Οver 3,5, δεν θα μπορούσε να πληρώνει και πολύ περισσότερο.

Τέλος, κρατάω κι ένα fun bet, το να σκοράρει 2+ γκολ ο Λεβαντόφσκι κόντρα στην Αϊντραχτ, η οποία έδειξε και στην επανέναρξη ότι δεν έχει καμία σχέση με την περσινή εξαιρετική ομάδα. Αμυνα-σουρωτήρι, ο Λέβα επέστρεψε με γκολ, ενώ εκτελεί και τα πέναλτι.

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ OVER & G/G

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΡΝΤΕΡ OVER+G/G

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ OVER 3,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.