Favori & Outsider: Απ’ όλα έχει ο… μπαχτσές

Θανάσης Κυλώνης15 Φεβρουαρίου 2020

Λίγα 24ωρα προτού ξεκινήσει και πάλι η ποδοσφαιρική πανδαισία του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε ένα άκρως ενδιαφέρον στοιχηματικά Σ/Κ στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, απ’ όπου προκύπτουν επιλογές για όλα τα γούστα…

Ξεκινώ κλασικά από Γαλλία, όπου η Παρί κάνει… πάρτι και φέτος, ακόμα κι όταν παίζει με πολλές αλλαγές, όπως θα κάνει και απέναντι στη μικρούλα Αμιάν, καθώς ακολουθεί το πρώτο ματς με τη Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς. Το διπλό μαζί με over στο 1.75 δεν είναι άσχημο, αφού όποιους και να βάλει ο Τούχελ, η ποιότητα ξεχειλίζει στο ρόστερ των Παριζιάνων. Αποδεκτός και ο άσος της Ναντ στο 1.90+. Το 3-3 που πήρε στη Ντιζόν έβαλε φρένο στις 4 σερί ήττες που μετρούσε και οι πολλές επιστροφές βασικών που θα έχει απέναντι στη Μετς, είναι καλός οιωνός για να επιστρέψει μετά από καιρό στις νίκες. Για τη Μετς το θετικό σερί τερματίστηκε στο 1-2 από τη Μπορντό και δεν την έχω σε μεγάλη εκτίμηση σαν ομάδα, ειδικά εκτός έδρας. Σημεία με αξία στο 2.80+, το διπλό της Νις στην τραγική και καταδικασμένη Τουλούζ και ο άσος της ισχυρής εντός έδρας Μπρεστ απέναντι στην κουρασμένη ελέω κυπέλλου (έπαιξε Πέμπτη) και αποδεκατισμένη Σεντ Ετιέν. Μόνο η Παρί κέρδισε στη Μπρεστ φέτος, πολύ δύσκολα 1-2 με γκολ στο 85’, για μένα κακώς δίνεται φαβορί το διπλό. Μ’ αρέσει και το over του 2.30+ στο κυριακάτικο βραδινό ντέρμπι Λιλ-Μαρσέιγ, ομάδες που έχουν δεδομένα πολλή ποιότητα από τη μέση και μπροστά.

Κρατάω κι από Β’ Γαλλίας ένα καλοπληρωμένο over στο 2.25, αυτό στο σημερινό ντέρμπι κορυφής Λοριάν-Κλερμόν. Η πρωτοπόρος έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας μετρώντας 6 σερί over, η 4η Κλερμόν μετρά 3 over 3,5 στα 5 τελευταία ματς, έχοντας στις τάξεις της τον ικανότατο διεθνή Αυστριακό σκόρερ Γκρμπιτς.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, θεωρώ πως υπάρχει λαθάκι στο Σαουθάμπτον-Μπέρνλι. Μιλάμε για δυο ισόβαθμες ομάδες, με τη Μπέρνλι να μετρά 3 διπλά στα 6 τελευταία εκτός, κερδίζοντας και στο «Ολντ Τράφορντ». Συνεπώς, το 1.80 στο άσο και το 4.70 στο διπλό δεν λένε την αλήθεια. Ματς που έχει και μπόλικο Χ, γι’ αυτό και το κρατάω με κάλυψη. Λάθος υπάρχει ξεκάθαρα και στο σετ του δευτεριάτικου Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σόλσκιερ μετρά ήδη 2 νίκες φέτος κόντρα σ’ αυτήν του Λάμπαρντ, γενικώς στα μεγάλα ματς βγάζει χαρακτήρα. Δυο διπλά έβγαλε στη Σίτι, είναι η μοναδική που έκοψε βαθμούς από τη Λίβερπουλ, άρα το 4.50 στο διπλό είναι υπερβολικό. Ακόμα και χωρίς Ράσφορντ.

Στην Ισπανία, η Μπάρσα δεν πιστεύω ότι θα έχει απώλειες στα δυο συνεχόμενα εντός έδρας ματς που θα παίξει πριν το clasico της 1ης Μαρτίου στο «Μπερναμπέου». Εντός έδρας είναι σχεδόν αψεγάδιαστη φέτος, πάντως η Χετάφε είναι εξαιρετική ομάδα, 3η φιγουράρει με 4 σερί νίκες και πιστεύω ότι θα σκοράρει τουλάχιστον μια φορά στο «Καμπ Νόου». Στο 1.45 ο άσος είναι πλασματικός, μαζί με G/G όμως πάει στο 3.00+ και αξίζει το ρίσκο. Θα ρισκάρω και στο διπλό της βελτιωμένης Βαγιαδολίδ στην Γρανάδα, καθώς οι Ανδαλουσιάνοι έχουν συσσωρευμένη κούραση από τα αλλεπάλληλα ματς σε Κύπελλο, πρωτάθλημα και σημαντικές απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών. Στο 3.30 αξίζει.

Στην Ιταλία, κρατάω το Χ του 3.50+ στο ντέρμπι κορυφής Λάτσιο-Ιντερ. Σχεδόν ισοδύναμες φέτος, οι λατσιάλι δεν είχαν κύπελλο μεσοβδόμαδα και είναι αήττητοι εδώ και μήνες, οξύμωρο το ότι δεν έχει εμφανιστεί ισοπαλία εδώ και 10 χρόνια στα μεταξύ τους ντέρμπι πρωταθλήματος στο «Ολίμπικο». Μ’ αρέσει και το 2.20+ στον άσο της Λέτσε με την ουραγό ΣΠΑΛ. Εχει το ηθικό στα ύψη μετά τις δυο τεράστιες νίκες που πέτυχε κόντρα σε Τορίνο (4-0) και Νάπολι (2-3), θα ήμουν ακόμα πιο ζεστός αν η ουραγός ΣΠΑΛ δεν είχε νέο προπονητή, τον Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο. Καλό Over στο 2.10+ το Σαμπντόρια-Φιορεντίνα, οι Γενοβέζοι μετράνε 4 over 3,5 στα 5 τελευταία ματς και οι «βιόλα» 3 σερί over.

Στο Βέλγιο, τέλος, η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού άναψε για τα καλά μετά τη νέα ήττα της προτελευταίας Μπέβερεν μεσοβδόμαδα. Η ουραγός Σερκλ Μπριζ υπολείπεται 6 βαθμούς, όμως η Μπέβερεν έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Η Σερκλ έχει τώρα δύο κολλητά εκτός έδρας ματς με τις χαλαρές βαθμολογικά Σιντ Τρούιντεν και Μουσκρόν, με τις οποίες έχει καλές σχέσεις, θεωρώ πολύ πιθανό σ’ αυτά τα δυο παιχνίδια να πανηγυρίσει το παρθενικό της διπλό στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 3.00+ κινείται τώρα, αν κερδίσει στη Σιντ Τρούιντεν, την άλλη βδομάδα θα πληρώνει λιγότερο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ Χ2

ΛΟΡΙΑΝ – ΚΛΕΡΜΟΝ OVER

ΛΕΤΣΕ – ΣΠΑΛ 1

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ 1 & G/G

ΑΜΙΑΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2 & OVER

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 2

ΝΑΝΤ – ΜΕΤΣ 1

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ 2

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ OVER

ΜΠΡΕΣΤ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1

ΛΙΛ – ΜΑΡΣΕΪΓ OVER

ΛΑΤΣΙΟ – ΙΝΤΕΡ Χ

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Χ2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.