Φαβορί ο ΠΑΟΚ αλλά ο Παναθηναϊκός αξίζει σεβασμό, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης06 Φεβρουαρίου 2022

Μπορεί στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ να έκανε επίδεξη δύναμης και να πήρε τη νίκη αλλά ο Παναθηναϊκός αξίζει τον σεβασμό και ας είναι το αουτσάιντερ στο ντέρμπι της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική που είχε τη φετινή σεζόν, πήρε συνεχόμενες νίκες με εξαίρεση την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θέλει να διατηρήσει με την κατάκτηση του τριπόντου την επαφή με την κορυφή (έστω και αν οι 9 βαθμοί διαφορά δεν είναι λίγοι...).

Άσος του ΠΑΟΚ στο 1.98 με το διπλό των πράσινων να δίνει 4.00. Οι δύο ομάδες είναι ικανές να σκοράρουν και γι' αυτό αξίζει το κυνήγι των επιλογών στα γκολ. Αξίζει το over 2.50 γκολ σε απόδοση 2.10 όπως και το G/G στο 1.87.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Για μεγαλύτερη απόδοση υπάρχει και το match combo του άσου με το over 2.50 γκολ στο 3.25.

Πολλές είναι και οι επιλογές των anytime σκόρερ με τις δικές μας να είναι ο Κούρτιτς στο 3.64 κυρίως λόγω των εκτελέσεων των στημένων φάσεων (φάουλ και πέναλτι) και ο Καρλίτος για τον Παναθηναϊκό στο 3.40 που λόγω της ταχύτητάς του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟΚ.

Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα!

Από τους αγώνες της Κυριακής επιλέγουμε το διπλό και over 2.50 γκολ του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού στο 2.32

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές *

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.