Φαβορί ο ΠΑΟΚ αλλά η πληγωμένη ΑΕΚ θέλει προσοχή, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης19 Ιανουαρίου 2022

Μεγάλο παιχνίδι στην Τούμπα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ που προέρχεται από ένα σερί νικών αλλά να μην πείθει με τις εμφανίσεις του, να υποδέχεται την πληγωμένη λόγω απουσιών και κακών εμφανίσεων ΑΕΚ. Υπάρχει φαβορί; Ναι, αλλά...

 Πάμε στην ουσία. Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη με τον άσο να δίνει 2.10 και το διπλό 3.70. Η διαφορά έχει κυρίως να κάνει με την επιθετική αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ και την κάκιστη αμυντική συμπεριφορά της ΑΕΚ με αποκορύφωμα το γκολ του Καρέλη στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

 Λογική, λοιπόν και η επιλογή του over 2.50 γκολ στο 2.25 και ας πρόκειται για αναμέτρηση Κυπέλλου όπως και αυτή του G/G στο 1.91 γιατί και ο ΠΑΟΚ έχει τα προβλήματά του στην άμυνα.

 Η Stoiximan μας επιτρέπει να παίξουμε... μπάλα και στα πέναλτι με την υπόδειξή του να δίνει 2.62, τους σκόρερ με την επιλογή μας να είναι ο Ζίβκοβιτς στο 4.10

Σημαντικοί και οι άλλοι αγώνες του Κυπέλλου με τα φαβορί πάντως να είναι ξεκάθαρα.

Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα!

Διπλό ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο (1.42), άσος του Παναθηναϊκού στο 1.26 με την Αναγέννηση Καρδίτσας, άσος και ο Άρης στο 1.44.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.