Φαβορί Λόπεζ και Μάνος για τον Άρη, απομακρύνεται του Σαντίκου

Γιώργος Στράντζαλης06 Αυγούστου 2020

Το βάρος των ιθυνόντων του αγωνιστικού σχεδιασμού έχει πέσει στην κάλυψη των βασικών κενών που υπάρχουν και ουσιαστικά στη “σχηματοποίηση” του κορμού ενόψει της νέας σεζόν. Η αρχή έγινε με τις ανανεώσεις (Ματίγια-Κουέστα) και την προσθήκη του Σάκιτς στην άμυνα. 

Στόχος τους είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, ήτοι την επόμενη Πέμπτη, να έχουν γίνουν οι προσθήκες με παίκτες της πρώτης γραμμής. Προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζονται οι επαφές και για την ενίσχυση της επίθεσης, όπου τα δεδομένα έχουν αλλάξει. 

Οι δυσκολίες στην περίπτωση τού Αρμάντο Σαντίκου χρίζουν πλέον ως φαβορί για τον βασικό φορ της νέας σεζόν τον Κριστιάν Λόπεζ. Με τον Ισπανό μάλιστα οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και είναι πολύ πιθανό εντός της εβδομάδας να προκύψει εξέλιξη. Ο 31χρονος διαθέτει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι Κιτρινόμαυροι για την γραμμή κρούσης, ενώ η περίπτωσή του κρίνεται πιο προσιτή όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα. Επιπλέον είναι ελεύθερος από την Λας Πάλμας, σε αντίθεση με τον Σαντίκου ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Λεβάντε.

 Ο ισπανικός σύλλογος βλέποντας τον Αλβανό φορ να πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στη Μάλαγα, δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει έτσι εύκολα δανεικό, συν ότι ο παίκτης βρίσκεται πλέον στο ραντάρ πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Προχωρημένες είναι επίσης και οι επαφές με τον Δημήτρη Μάνο. Ο Έλληνας φορ είναι η πρώτη επιλογή του Αρη για να αποτελέσει τον δεύτερο φορ στο ρόστερ της νέας σεζόν, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του metrosport.gr.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.