Favori και outsider: Η μοναδική που την κέρδισε φέτος

Θανάσης Κυλώνης06 Μαρτίου 2021

Τα δυο ακριβή σκορ που προτείναμε στις ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου Ισπανίας, το 2-0 στο Μπαρσελόνα-Σεβίλλη και το 1-1 στο Λεβάντε-Μπιλμπάο, στα οποία η πρόκριση κρίθηκε στην παράταση υπέρ Καταλανών και Βάσκων, έδωσαν καλά κέρδη στη στήλη μεσοβδόμαδα…

Γεμάτο τοπικά ντέρμπι και μεγάλα παιχνίδια το Σ/Κ που έχουμε μπροστά μας, ορεκτικό για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν μεσοβδόμαδα σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Ξεκινώντας από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, το g/g στο 2.10 αξίζει πονταρίσματος, όταν ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία του επί των ημερών του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Αρης θα έχει κούραση και απογοήτευση από τον οδυνηρό αποκλεισμό της Πέμπτης στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο η φετινή του αποτελεσματικότητα είναι αναμφισβήτητη.

Ντέρμπι έχουμε και στη Μαδρίτη την Κυριακή, με την Ατλέτικο του Σιμεόνε να βολεύεται θεωρητικά και με την ισοπαλία που θα διατηρήσει την απόστασή της από τη Ρεάλ. Το Χ στα μεταξύ τους ντέρμπι είναι σύνηθες φαινόμενο και πληρώνει 3.20+, μού κάνει και το 1.90+ του g/g, με τον Μπενζεμά να επιστρέφει πιθανότατα στην επίθεση της «βασίλισσας».

Ντέρμπι και στο Μάντσεστερ, όπου η Σίτι έχει αγκαλιάσει τον τίτλο μετά και το 4-1 επί της Γουλβς μεσοβδόμαδα, η 21η διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις! Οσο κι αν βρίσκεται σε τρελή φόρμα, όσο κι αν είναι καλύτερη από τη Γιουνάιτεντ, νομοτελειακά πλησιάζει η ώρα που το νικηφόρο της σερί θα τερματιστεί. Θα ρισκάρω στο 4.50+ του Χ, 0-0 έληξε στο «Ολντ Τράφορντ» τον Δεκέμβρη. Χαμηλός και ο άσος της Τσέλσι στο δευτεριάτικο ματς με την Εβερτον, ασχέτως αν οι Λονδρέζοι συνέχισαν το αήττητο σερί τους με τον Τούχελ κερδίζοντας 0-1 στο «Ανφιλντ» την Πέμπτη. Την ίδια μέρα και με το ίδιο σκορ κέρδισε και η Εβερτον στη Γουέστ Μπρομ, με την ομάδα του Αντσελότι να βάζει κι αυτή σοβαρή υποψηφιότητα για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ρισκάρω και εδώ στο 4.00+ του Χ, υπολογίζοντας και την δυσμενή παράδοση που έχει η Εβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ακόμα χειρότερη βέβαια είχε στο «Ανφιλντ», αλλά την έσπασε φέτος…

Στην Ιταλία, ματς που «μυρίζει» πολλά γκολ έχουμε τη Δευτέρα στο Ιντερ-Αταλάντα, οι δύο καλύτερες επιθέσεις της φετινής Σέριε Α. Στα υπόψιν και η κόντρα της Μίλαν, η οποία δείχνει να «ξεφουσκώνει» λόγω και των σημαντικών απουσιών που έχει, ειδικά μεσοεπιθετικά (Ζλάταν, Τσαλχάνογλου, Μάντζουκιτς). Μεσοβδόμαδα παίζει στο «Ολντ Τράφορντ» για το Γιουρόπα Λιγκ, η Βερόνα είναι εξαιρετική ομάδα έχοντας φέρει πρόσφατα εντός έδρας 1-1 με τη Γιούβε και 3-1 κόντρα στη Νάπολι. Στο 3.60+ ο άσος.

Θα κοντράρω και τη Ρέιντζερς στη Σκωτία, αφού έχοντας εξασφαλίσει προ πολλού τον τίτλο και παιχνίδι στην Πράγα με τη Σλάβια μεσοβδόμαδα, θεωρώ δεδομένο πως ο Τζέραρντ θα ξεκουράσει πολλούς βασικούς. Η Σεντ Μίρεν είναι η μοναδική ομάδα που την κέρδισε φέτος, 3-2 στο Λιγκ Καπ τον Δεκέμβρη, είναι σαφώς πιο ξεκούραστη και αήττητη εδώ κι έναν μήνα, θυμίζω ότι πρόσφατα κέρδισε και την Σέλτικ εκτός έδρας. Αξίζει το ρίσκο στο 3.60+ του Χ2.

Αουτσάιντερ με καλές προοπτικές και η Αλταχ στην Αυστρία. Η Λίντσερ έπαιξε παράταση στο κύπελλο μεσοβδόμαδα και ενδεχομένως να βγάλει κούραση, η Αλταχ «καίγεται», στο ντεμπούτο του Κάναντι πήρε μεγάλο διπλό στη Βόλφσμπεργκερ, ενώ πρόσφατα πήρε ισοπαλία από την 2η Ραπίντ και νίκη κόντρα στην ισχυρή Στουρμ. Υπερβολικό το 7.00+ στον άσο.

Καλή τύχη στις επιλογές σας, περισσότερα στις ραδιοφωνικές εκπομπές του Σ/Κ…

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΡΕΑΛ G/G

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ G/G

ΙΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G+Over

ΜΟΝΑ ή ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4-5

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ Χ2

ΑΛΤΑΧ – ΛΙΝΤΣΕΡ 1Χ

ΒΕΡΟΝΑ – ΜΙΛΑΝ 1

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ – ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Χ

ΤΣΕΛΣΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ Χ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.