Φαβορί η Γιουνάιτεντ, αλλά…

Θανάσης Κυλώνης26 Μαΐου 2021

Tα σημαντικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης ολοκληρώθηκαν το περασμένο ΣΚ και πλέον έφτασε η ώρα για τους δύο μεγάλους τελικούς των διοργανώσεων της UEFA. Ο πρώτος, αυτός του Γιουρόπα Λιγκ, γίνεται απόψε στο Γκντανσκ της Πολωνίας παρουσία 9.000 θεατών στις εξέδρες.

Μεγάλο φαβορί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τον Νορβηγό να διεκδικεί τον παρθενικό του τίτλο ως προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», με τους οποίους κατέκτησε τα πάντα ως παίκτης. Σίγουρος απών ο τραυματίας Μαρσιάλ, εξαιρετικά αμφίβολος ο Μαγκουάιρ, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί μέσα στη μέρα. Η Βιγιαρεάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της φτάνει σε ευρωπαϊκό τελικό φιλοδοξώντας να κατακτήσει τον παρθενικό της τίτλο, αυτό από μόνο του δικαιολογεί το 1.85 στη νίκη των Άγγλων. Ωστόσο, υπάρχουν τρία στοιχεία που δείχνουν ότι το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν είναι χαμένο από χέρι. Πρώτον, στους 9 τελευταίους τελικούς μεταξύ ομάδων Αγγλίας και Ισπανίας, οι Ίβηρες βγήκαν νικητές! Δεύτερον, η Βιγιαρεάλ είναι αήττητη φέτος στην Ευρώπη (12-2-0) και τρίτον, στον πάγκο της βρίσκεται ο πολυνίκης προπονητής της διοργάνωσης, Ουνάι Εμερι, με 3 τρόπαια ως τεχνικός της Σεβίλλης. Θεωρώ πως η Νο1 επιλογή του αγώνα είναι το καλοπληρωμένο g/g που αγγίζει το 2.00 και επιβεβαιώθηκε στα 7 τελευταία ματς της Γιουνάιτεντ, εκ των οποίων τα 6 ήταν και over. Κρατήστε και το στατιστικό που λέει ότι και οι 3 τελευταίοι τελικοί Γιουρόπα Λιγκ όπου συμμετείχε ο Εμερι, με Σεβίλλη και Αρσεναλ, ήταν g/g & over, το οποίο πληρώνει 2.50+. Επιλογές για ειδικά στοιχήματα προσφέρει και η παρουσία του Γάλλου διαιτητή, Κλεμάν Τουρπέν, ο οποίος σε 18 ματς της φετινής Ligue 1 έδωσε 9 κόκκινες κάρτες και 10 πέναλτι! Στο 3.80 κινείται η κόκκινη, στο 2.70 ο καταλογισμός πέναλτι.

Από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, δυνατός άσος δείχνει η Νασιονάλ Μοντεβιδέο (1.75), η οποία με νίκη επί της σίγουρα πρώτης Αρχεντίνος Τζούνιορς, συνεχίζει στην χειρότερη των περιπτώσεων στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Επιλογή ρίσκου προκύπτει από το αυριανό Παλμέιρας-Ουνιβερσιτάριο. Η ομάδα του Αμπελ Φερέιρα έχει εξασφαλίσει ήδη την πρωτιά και λόγω των αλλεπάλληλων αγώνων που έχει δώσει τον τελευταίο μήνα αλλά και της επανέναρξης τους βραζιλιάνικου πρωταθλήματος το ΣΚ, θα παραταχθεί με αναπληρωματικούς. Οι φιλοξενούμενοι Περουβιανοί κυνηγούν την 3η θέση που οδηγεί στο Σουνταμερικάνα, το Χ2 στο 4.50+ αξίζει.

ΔΥΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. G/G

ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 1

FUN BET

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. Καταλογισμός πέναλτι

ΜΟΝΟ ΠΕΜΠΤΗΣ

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ Χ2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.