Φαβορί & Αουτσάιντερ: Λάθος αποδόσεις στη Σεβίλλη

Θανάσης Κυλώνης22 Σεπτεμβρίου 2021

Πέρασε η δυάδα της χθεσινής στήλης με τα διπλά των Ατλέτικο και Τουλούζ, βγήκαν και τα combo τους με τα οποία ανέβαιναν οι αποδόσεις τους, ενώ και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μάς δικαίωσε εν μέρει, στέλνοντας το ματς με τη Σαουθάμπτον στα πέναλτι. Οι εμβόλιμες αγωνιστικές και τα παιχνίδια του αγγλικού Λιγκ Καπ συνεχίζονται και σήμερα, πάμε να τα δούμε…

Στη Γαλλία, η Παρί θα προσπαθήσει να κάνει απόψε το 7/7 κόντρα στην ουραγό Μετς, χωρίς τον Μέσι που δηλώθηκε τραυματίας και έμεινε εκτός αποστολής. Φήμες πάντως στο Παρίσι λένε πως η πραγματική αιτία είναι η αντικατάστασή του στο ματς με τη Λυών και η άρνησή του να δώσει το χέρι στον Ποτσετίνο την στιγμή της αποχώρησής του.

Πολύ πιθανός ο άσος της Λυών κόντρα στην Τρουά, η ομάδα του Πέτερ Μποζ έδειξε και στο Παρίσι ότι βρίσκεται σε άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες. Ο σκόρερ Ντεμπελέ επιστρέφει φρέσκος, ο άσος μαζί με over πάει στο 1.90.

Επιλογή δείχνει και ο άσος της Ναντ στο 2.05. Ηταν καλή στην άδικη ήττα από τη Νις και εξαιρετική στην Ανζέ την Κυριακή (1-4), την ώρα που η Μπρεστ ακόμα ψάχνει την πρώτη της φετινή νίκη.

Κρατάω και τον άσο της Ρεν στο 2.15. Εδώ, περισσότερο κοντράρω τη νεοφώτιστη Κλερμόν, καθώς άρχισε να ξεφουσκώνει ύστερα από το εντυπωσιακό της ξεκίνημα. Στο 1-1 με τη Μπρεστ έπαιξε σε όλο σχεδόν το β’ ημίχρονο με 10 παίκτες άρα θα έχει αυξημένη κούραση, η Ρεν ψάχνει μια νίκη για να πάρει τα πάνω της. Μια χαρά υλικό έχει, παραλίγο θα κέρδιζε την Τότεναμ την περασμένη εβδομάδα.

Σε παιχνίδι με γκολ, κρατάω το g/g (1.90) στο Μονακό-Σεντ Ετιέν, το οποίο ευνοείται κι από την παράδοση. Η ομάδα του Κόβατς δέχεται γκολ σε κάθε ματς και οι «στεφανουά» σκοράρουν πάντα και παντού.

Στην Ισπανία, μάλλον έφτασε η ώρα της πρώτης φετινής νίκης για την ποιοτική Βιγιαρεάλ ύστερα από ένα σερί ισοπαλιών εντός και εκτός συνόρων. Αντίπαλός της η περιορισμένων δυνατοτήτων Ελτσε, ο άσος δεν θα μπορούσε να πληρώνει πολύ παραπάνω από 1.50. Μαζί με over 1,5 πάει στο 1.90 και «τρώγεται».

Σετ αποδόσεων που έχει λαθάκι και κρύβει αξία έχουμε στο Σεβίλλη-Βαλένθια. Οι Σεβιγιάνοι δεν πατάνε καλά, στις δυο τελευταίες ισοπαλίες του με Ζάλτσμπουργκ και Σοσιεδάδ γλίτωσαν από τα χαμένα πέναλτι των αντιπάλων τους. Η Βαλένθια ξαναθυμίζει… Βαλένθια φέτος, κόντραρε στα ίσα και τη Ρεάλ την Κυριακή, ενώ η έλλειψη ευρωπαϊκών υποχρεώσεων την καθιστά πιο φρέσκια. Τραβηγμένο το 6.00+ στο διπλό, υψηλό και το 2.10 στο g/g. Αξίζει το ρίσκο και στο 2.30 του άσου της Οσασούνα αύριο, καθώς η Μπέτις είχε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα την τελευταία εβδομάδα και ξέμεινε από στόπερ.

Στο Βέλγιο, καλοπληρωμένο άσο (2.20) έχουμε αύριο στο εξ αναβολής Αντερλεχτ-Γάνδη. Η ομάδα των Βρυξελλών δεν έχει την κούραση της Ευρώπης φέτος και οι δυο τελευταίες της νίκες με συνολικό σκορ 8-2 την έχουν φέρει σε απόσταση βολής από την κορυφή. Ή του ύψους ή του βάθους η Γάνδη φέτος, γνώρισε νέα ήττα από την Κόρτραϊκ την Κυριακή, πληρώνοντας ενδεχομένως και την κόπωσή της από το μακρινό ταξίδι στην Εσθονία την περασμένη εβδομάδα.


ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ
ΝΑΝΤ – ΜΠΡΕΣΤ 1
ΡΕΝ – ΚΛΕΡΜΟΝ 1
ΜΟΝΑΚΟ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ G/G

ΜΟΝO

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2 DNB

ΔΥΑΔΑ ΠΕΜΠΤΗΣ
ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΜΠΕΤΙΣ 1
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΓΑΝΔΗ 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.