Φασόλης: «Πλέον φέρνουμε διαιτητές με βάση τις δημόσιες σχέσεις»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής Γιώργος Φασόλης, μιλώντας για τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, για τον ορισμό του διαιτητή πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Όσο περνάνε τα χρόνια, τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό προς το χειρότερο. Εξ ολοκλήρου οδηγούμαστε σε μια κατάσταση χειροτέρευσης του πρωταθλήματος, που μπορεί πολύ εύκολα να εκτροχιασθεί. Μπορούμε να φτάσουμε σε καίριες στιγμές.

Όλες αυτές οι δηλώσεις που γίνονται έχουν σκοπό, να επηρεάσουν διαιτητικά τον αγώνα πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση. Ουσιαστικά όλα αυτά καταγράφονται. Ωστόσο, όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν, εφόσον υπάρχει το VAR στα παιχνίδια.

Αν επηρεάζονται οι διαιτητές της ελίτ που έρχονται στην Ελλάδα, με όλες αυτές τις ανακοινώσεις που βγαίνουν από τις ομάδες: «Κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Από ότι διαβάζουμε υπάρχουν κάποια θέματα δυσκολίας εξεύρεσης διαιτητών από το εξωτερικό. Και βλέπουμε πως όλο προχωράμε σε εξεύρεση διαιτητών από χώρες που δεν έχουν προηγμένα πρωταθλήματα. Προσπαθούμε πλέον μέσω δημόσιων σχέσεων οι τωρινοί ελέγχοντες στη διαιτησία να βρούνε προσβάσεις να έρθουν διαιτητές, γιατί ουσιαστικά δεν βλέπουμε να έρχονται ούτε Γερμανοί ούτε Άγγλοι, που παλιότερα ερχόντουσαν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.