Φαρμακερή ατάκα για τον Βασίλη Καρρά: «Το να τον βλέπεις με αυτά τα κιλά να μην μπορεί ν’ αναπνεύσει…»

Metrosport Team01 Ιανουαρίου 2023

Η Εύη Δρούτσα είναι από τους ανθρώπους που δεν φοβούνται να πουν ανοιχτά τη γνώμη τους για ορισμένα ζητήματα. Η γνωστή στιχουργός έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε κριτικές επιτροπές μουσικών show.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για το σχόλιο που είχε κάνει για τα κιλά των τραγουδιστών και τον λόγο που την θεωρούν «κακιά». Η στιχουργός μίλησε για τη νέα γενιά τραγουδιστών και ποιους θαυμάζει.

«Από την νέα γενιά θαυμάζω την Ελένη Φουρέιρα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Τα περισσότερα πρόσωπα του τραγουδιού, καλυτέρα να μην βρίσκονταν. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν αστεράκι, δεν είναι όλοι πολύ καλές φωνές», δήλωσε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Για την εμφάνιση των τραγουδιστών τόνισε πως, «παίζει ρόλο η εμφάνιση των τραγουδιστών, είχα σχολιάσει τα κιλά και του Βασίλη Καρρά και ενός παίκτη του Fame story. Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας φοβερός καλλιτέχνης, φοβερός άνθρωπος, αλλά να τον βλέπεις να μην μπορεί να αναπνεύσει, είναι για αυτόν, όχι για εμάς».

«Κάποιοι κάνουν αρνητική κριτική μόνο και μόνο για να συζητιούνται. Έχω χρεωθεί κριτικές και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Πολλοί με έχουν στο μυαλό τους ως κακιά, δεν μπορώ να πω ψέματα», είπε η Εύη Δρούτσα για την κριτική που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.