Φάρκε: «Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από τον Γιαννούλη»

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2021

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει σημειώσει ήδη δύο συμμετοχές με τα χρώματα της Νόριτς, με τον προπονητή του, Ντάνιελ Φάρκε, να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

Μιλώντας σε διαδικτυακή συνέντευξη στο «The Pink Un», ο Γερμανός προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, ανέφερε για τον πρώην αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ και την εμφάνση του κόντρα στη Μίλγουολ:

«Είμαι αρκετά χαρούμενος για αυτόν, επειδή στην άμυνα ήταν πολύ καλός και επέστρεψε στα αποδυτήρια χωρίς να δεχτούμε γκολ. Αυτό είναι πάντα μια παρακαταθήκη για κάθε αμυντικό. Έπαιξε τον ρόλο του στο να μην δεχτούμε γκολ. Προσαρμόστηκε αρκετά καλά στο παιχνίδι μας. Υπήρχαν κάνα δυο στιγμές όπου ήταν λίγο νευρικός για να πάρει την μπάλα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, αποτέλεσε επιθετική απειλή με τις κινήσεις του. Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Υπάρχουν ακόμα περισσότερα που έρχονται και έχει ήδη δείξει ορισμένα δείγματα για τους λόγους που θέλαμε να τον αποκτήσουμε».

Όσον αφορά στην προσαρμογή του στη νέα του ομάδα:

«Προσπαθήσαμε να μην τον υπερφορτώσουμε με πάρα πολλές πληροφορίες. Ήταν καλό που είχε μια ολόκληρη εβδομάδα προπόνησης (σ.σ. πριν από την Μίντλεσμπρο) όπου μπορούσε να προσαρμοστεί στην ομάδα. Ήταν αρκετά εντυπωσιακός κατά τη διάρκεια της προπόνησης για να είμαι ειλικρινής.

Μπορέσαμε να το χωρίσουμε επομένως, δεν του έδωσα επί οκτώ συνεχόμενες ώρες πληροφορίες, αλλά λίγο-λίγο και κομμάτι-κομμάτι μιλήσαμε μαζί του. Μια μέρα μίλησαμε για αυτό που θέλουμε να κάνουμε στο σετ παιχνίδι, την επόμενη μέρα στο build-up και στη συνέχεια όταν έχει την μπάλα ο αντίπαλος.

Το καλό με τον Δημήτρη είναι ότι είναι σωματικά σε καλό δρόμο, είναι ευφυής και κατανοεί κάθε λέξη. Είναι ικανός να μιλήσει και να ρωτήσει. Είχαμε πολλές συναντήσεις με τους βοηθούς προπονητές μου όπου του δείξαμε βίντεο και φωτογραφίες. Μας ταιριάζει με τις δεξιότητές του, είναι υπέροχο να τον έχουμε μαζί μας και ελπίζουμε να έρθουν πολλά περισσότερα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.