Φανταστικός Καραλής έκανε ατομικό ρεκόρ και έπιασε το όριο της Πόλης

Παναγιώτα Χαλκιά27 Ιανουαρίου 2023

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Εμμανουήλ Καραλή στο μίτινγκ της Καρλσρούς καθώς «πέταξε» στα 5.83μ και έκανε νέο ατομικό ρεκόρ και ταυτόχρονα, έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού στην Κωνσταντινούπολη και του Παγκοσμίου στη Βουδαπέστη. 

Ο Καραλής άρχισε ικανοποιητικά τον αγώνα καθώς πέρασε με την πρώτη τα 5.35μ, τα 5.50, και τα 5.60 ενώ άφησε τα 5.66μ και δοκίμασε στα 5.72, τα οποία και πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια. Το πρώτο του άλμα ήταν άκυρο. Στη συνέχεια, επέλεξε να μην προσπαθήσει στα 5.78μ. και να δοκιμάσει στα 5,83μ, τα οποία πέρασε στη δεύτερη του δοκιμή. 

Η επίδοση αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον αθλητή καθώς βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό της Πόλης που θα γίνει στην Πόλη και του Παγκοσμίου στη Βουδαπέστη. 

Ο Καραλής έχει το τελευταίο διάστημα τη βάση του στη Σπάλα, που κάνει τη δεύτερη κοινή προετοιμασία με τους Πολωνούς επικοντιστές. Θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 2 Φεβρουαρίου στην Ουψάλα και στο μίτινγκ του Ντούπλαντις.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.