Φάντασμα ο ΠΑΟΚ, παραδόθηκε αμαχητί, έτσι δεν μπορεί να πάει πουθενά

Γιώργος Καστάνης11 Μαρτίου 2024

Ο χειρότερος ΠΑΟΚ που θα μπορούσε να παρουσιαστεί σε ένα καθοριστικό ματς για την διεκδίκηση του τίτλου, ήταν αυτός που είδαμε κόντρα στον Άρη. 

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε μία αντίδραση όπως είχε κάνει αρκετές φορές τη φετινή σεζόν μετά από αρνητικά αποτελέσματα, όμως δεν μπόρεσε να την πετύχει. Ήταν κακός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν είχε τον κλασικό φορ στην αντίπαλη περιοχή. Οι κινήσεις των παικτών του, χαρακτηρίζονταν από λανθασμένες επιλογές και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδαμε.

Ο Άρης κατάφερε στην πρώτη του, ουσιαστική επίσκεψη να σκοράρει. Λάθος του Κεντζιόρα που εκμεταλλεύθηκαν οι παίκτες του Άρη, η μπάλα έφθασε στην καρδιά της άμυνας του Δικεφάλου με αποδέκτη τον Μορόν, εκεί ο Μάρκος Αντόνιο τον μάρκαρε με τα μάτια και ο πρώτος σκόρερ του Άρη, πέτυχε το γκολ που εν τέλει έκρινε την αναμέτρηση.

Δυστυχώς το σκηνικό επαναλήφθηκε όπως και την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Ήττα με 0-1, εμφάνιση κατώτερη των προσδοκιών, συγκεκριμένοι παίκτες που δεν απέδωσαν και ένας προπονητής, ο Λουτσέσκου που δυστυχώς δεν τόλμησε νωρίτερα. Δεν τόλμησε νωρίτερα να βάλει τον Κωνσταντέλια, τον Τζίμα που παρά τα λάθη του, ήταν εκεί μπροστά και πάλευε. Από όλη την ομάδα όμως, έλειπε το καθαρό μυαλό, οι σωστές κινήσεις. 

Που ήταν αλήθεια η αποφασιστικότητα για να διεκδικήσει την νίκη; Και προφανώς η υπόθεση πρόκριση, στον επόμενο γύρο του κόνφερενς, όσο δύσκολη ήταν, πλέον γίνεται ακόμη δυσκολότερη. Δυστυχώς οι ποιοτικές μεταγραφές που ΔΕΝ έγιναν τον Ιανουάριο, σε συγκεκριμένες θέσεις, κόστισαν. Και ίσως κοστίσουν περισσότερο. 

Δεν αποκτήθηκε ένας ικανός επιθετικός, δεν αποκτήθηκε ένας στόπερ ακόμη. Ο ΠΑΟΚ ήταν ένα φάντασμα. Με τέτοιες εμφανίσεις και επιλογές, δεν μπορεί να πάει ψηλά. Δεν μπορεί να πάει πουθενά. Δεν έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι έως το τέλος. Με αυτή την εικόνα που έδειξε και στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, επαναλαμβάνω.

Και δυστυχώς θα πάει στράφι, όλη η προσπάθεια που έγινε με μεθοδικότητα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα στα κρίσιμα χρονικά σημεία. Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, από την οποία για να ξεφύγει, θα χρειαστεί ένα θαύμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.