Προπονητής Γάνδης για το γκολ του Κούρτιτς: «Ανεπίτρεπτο!»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2022

Ο τεχνικός της Γάνδης, Χάιν Φανχάζενμπρουκ μίλησε σε βελγικά ΜΜΕ για τα λάθη που έκανε η ομάδα του στη φάση του γκολ, αλλά και για τον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί σε μια βδομάδα.

Ο Βέλγος προπονητής για την φάση του 1-0 έριξε την ευθύνη αρχικά στον Τζουλιάν Ντε Σάρτ που έκανε το φάουλ και στην συνέχεια στον Σβεν Κουμς, στον παίκτη δηλαδή που βρήκε η μπάλα και άλλαξε πορεία.

«Αμυντικά, ήμασταν καλοί και δεν δώσαμε στον αντίπαλο πολλές ευκαιρίες. Αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε αρκετά τις επιθετικές μας στιγμές. Από αυτή την άποψη, ήμασταν κάτω από το επίπεδό μας», είπε αρχικά ο Φανχάζενμπρουκ και στην συνέχεια πρόσθεσε; «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα αν και η αλήθεια είναι πως υπάρχει απογοήτευση. Αν καταφέρουμε να παίξουμε στο επιθετικό μας επίπεδο στην ρεβάνς, τότε υπάρχουν πιθανότητες για την ανατροπή».

Σχετικά με την φάση του γκολ του Κούρτιτς ο έμπειρος κόουτς της Γάνδης επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Αρχικά υπάρχει το λάθος του Ντε Σαρτ, να κάνει φάουλ εκεί που δεν ήταν απαραίτητο. Το να βάζεις τα πόδια σου με αυτόν τον τρόπο, σε εκείνο το σημείο του γηπέδου, είναι μεγάλο ρίσκο. Είχαμε οργανωθεί και αυτή η μπάλα για να μην περάσει η μπάλα προς την εστία», τόνισε ο Βέλγος κόουτς και λίγο αργότερα σε νέα ερώτηση για το 1-0 επεσήμανε: «Θα έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι να δεχθούμε και να μπλοκάρουμε αυτό το σουτ. Για έναν 17χρονο τύπο, εντάξει, είναι νεανικό λάθος. Αλλά ο Σβεν (σ.σ Κουμς) είναι δύο φορές 17!».

Τέλος σε ότι αφορά το δεύτερο ματς στην «Γκελάμκο Αρένα», είπε: «Δυστυχώς το είπα πριν τον αγώνα. Θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγουμε τα μικρά λάθη όπως αυτό στο δεύτερο παιχνίδι και πάνω από όλα να παίξουμε πολύ καλύτερα επιθετικά για να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.