Φαν ντε Ντρις: «Δεν κάναμε καλή χρονιά, δεν αρκεί το Σούπερ Καπ»

Metrosport Team10 Απριλίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ, Μπραμ Φαν ντε Ντρις, και μίλησε για τη χρονιά του με τον Δικέφαλο, τον τραυματισμό που αντιμετώπισε ενώ για τους τελικούς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό τόνισε πως θα παίξει ρόλο σε τι ημέρα θα βρεθούν οι δύο μονομάχοι.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Δεν βλέπω πολύ ποδόσφαιρο, έχω βρεθεί στην Τούμπα και έχω παρακολουθήσει παιχνίδι του ΠΑΟΚ, το απόλαυσα. Δεν ξέρω πολλά για την Μπριζ, πιστεύω πως θα είναι ένα ισορροπημένο και ενδιαφέρον παιχνίδι. Δεν είμαι ο κατάλληλος για να χρίσω φαβορί, δεν είμαι υποστηρικτής της Μπριζ και προτιμώ να προκριθεί ο ΠΑΟΚ. Η πόλη είναι όμορφη, είναι σαν μικρή Βενετία» τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είμαι ακόμη στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω στο Βέλγιο, έχω να ρυθμίσω κάποιες λεπτομέρειες με τον ΠΑΟΚ. Κερδίσαμε το Σούπερ Καπ, αλλά τους τελευταίους μήνες δεν παίξαμε καλά, χάσαμε αρκετά παιχνίδια και η σεζόν δεν ήταν καλή. Δεν παίξαμε με βάση την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα, δεν μπορούμε να αρκεστούμε στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Και για μένα ήταν δύσκολη χρονιά, ειδικά με τον τραυματισμό μου που δεν μπόρεσε να επιστρέψω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν έφτασα στη φόρμα που ήθελα και σίγουρα που δεν βοήθησα την ομάδα».

Για το αν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ ή στην Ελλάδα: «Δεν το έχω σκεφτεί ακόμη, δεν το έχω συζητήσει. Πολλά θα παίξουν ρόλο, πρέπει να δω τι θέλει ο ΠΑΟΚ για το μέλλον και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Για τους τελικούς του πρωταθλήματος: «Είναι δύο έμπειρες ομάδες, πολλά θα εξαρτηθούν από το σερβίς, αλλά είναι περισσότερο θέμα ημέρας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.