Φάμελλος: «Να ενταχθεί πρόγραμμα για την οπαδική βία στα σχολεία»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2024

Για την οπαδική βία, την ημέρα μνήμης της δολοφονίας του Άλκη κα το νομοσχέδιο μίλησε ο πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Είχαμε συγκλονιστεί όλοι από τη δολοφονία αυτή και πιστέψαμε ότι θα κλείσει η πόρτα στη βία. Όμως, αυτό δεν έγινε. Όταν άνοιξε η συζητηση, ήρθαμε σε επαφή με τη δομή και χθες κατέθεσα την τροπολογία που απεικόνιζε την πρόταση της δομής να καθιερωθεί η ημέρα ως πανελλήνια ημέρα φιλάθλου/οπαδού. Όταν βρέθηκα με τον κ. Παππά περίμενα να ακούω προτάσεις και με ικανοποίησε ότι υπήρχαν πρωτοβουλίες με θετικό πρόσημο. 

Το πρόβλημα ξεκινά από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Συζητήσαμε να καθιερωθεί η ημέρα αυτή ως πανελλήνια ημέρα φιλάθλου/οπαδού ώστε να τονίσουμε τη συνύπαρξη και το δεύτερο είναι ένα πρόγραμμα που θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχουν εργαστηρια δεξιοτήτων στα σχολεία, μπορεί να ενταχθεί ένα πρόγραμμα για την οπαδική βία. Με στεναχώρησε πολύ ότι ένα άρθρο που αφαιρέθηκε από το νομοσχέδιο ήταν αυτό σχετικά με τις ευθύνες των μέσων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.