Φαλκάο: Ο ιδιαίτερος λόγος που πήρε τον αριθμό «3»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2021

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κεσανλής

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς, με τον Κολομβιανό επιθετικό να πετυχαίνει μυθικές επιδόσεις με την Ατλετικό Μαδρίτης (70 γκολ σε 91 συμμετοχές).

Έχοντας περιτριγυρίσει σε αρκετές ομάδες της Ευρώπης, όπως Μονακό και Γαλατασαραί, στα 35 του έτη αποφάσισε να γυρίσει επί ισπανικού εδάφους για λογαριασμό της Ράγιο Βαγιέκανο. Μια μεταγραφή που γέμισε χαρά στους φίλους της ομάδας από την Μαδρίτη, έχοντας ένα βαρύ «πυροβολικό» στο κέντρο του «δόρατος» ανεξαρτήτως την ηλικία του.

Εκτός από τον «κρότο» της μεταγραφής του, εντύπωση έκανε και ο αριθμός που επέλεξε ο Κολομβιανός έμπειρος επιθετικός. Ο Φαλκαό διάλεξε τον αριθμό «3» προς τιμή του πατέρα του που απεβίωσε πριν δύο χρόνια, καθώς ήταν και εκείνος ποδοσφαιριστής και ο αριθμός «3» ήταν κάτι ξεχωριστό για τον ίδιο, όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του σε ισπανικό μέσο.

«Για τον πατέρα μου ο αριθμός 3 έχει μεγάλη σημασία. Ήταν πολύ σημαντικός για μένα, μου μετέφερε το πάθος για αυτό το άθλημα. Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να τον έχω στη μνήμη μου τώρα που δε βρίσκεται μαζί μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο 35χρόνος σέντερ φορ, δεν φαίνεται πως πήγε για τα...τελευταία ένσημα στην Βαγιεκάνο, διάλεξε ένα σημαντικό αριθμό για εκείνον και θα προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα της ισπανικής ομάδας στο κέντρο της επίθεσης. Μπορεί να μην έχει την έκρηξη και την αντοχή που διέθετε στην Ατλετικό Μαδρίτης και Μονακό αλλά η ποιότητα του παραμένει αδιαμφισβήτητη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.