Φαλκάο - Μπαλοτέλι: Οι «τελειωμένοι» μίλησαν!

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2021

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κεσανλής

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο και ο Μάριο Μπαλοτέλι με σημαντικά γκολ και επιδόσεις βοήθησαν την ομάδα τους να πάρουν την νίκη και την ισοπαλία αντίστοιχα και παρόλο τα έτη της ηλικίας του φαίνεται ότι ακόμη μπορούν να τα καταφέρουν σε γρήγορο ρυθμό.

Η εκδίκηση - απάντηση του «Why Always Me»

Κάνεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του Μάριο Μπαλότελι, με καριέρα σε Μάντσεστερ Σίτι (30γκολ) , Λίβερπουλ(4γκολ), Μίλαν (33γκολ) και Ίντερ (28γκολ). Είναι ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαίο ταλέντο αλλά δεν κατάφερε να μείνει στο κορυφαίο επίπεδο που ήταν τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην Τουρκία για λογαριασμό της Άδανα Ντεμίρσπορ και φαίνεται να απολαμβάνει περισσότερο το άθλημα ως έμπειρος πλέον. Στη χθεσινή (21/9) αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 61΄λεπτό με το σκορ στο 3-1. Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» είχε δηλώσει το 2020, ότι ο «Σούπερ Μάριο» ήταν άμυαλος και είχε αναρωτηθεί τι έβλεπαν οι προπονητές επάνω του. Ο Μπαλοτέλι καλέστηκε να απαντήσει για άλλη μια φορά στο...γήπεδο. Ο 31χρόνος Ιταλός, 12 λεπτά μετά την είσοδο του, βρήκε δίχτυα μειώνοντας σε 3-2. Ο πανηγυρισμός του ήταν έξαλλος μπροστά από τον πάγκο της Μπέσικτας, δείχνοντας το μυαλό του με έντονο ύφος! Στη συνέχεια, «σέρβιρε» για το 3-3 και τελικά η ομάδα του πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο δεν πήγε στη Ράγιο Βαγιεκάνο για τα τελευταία ένσημα!

Ο Φαλκάο αποφάσισε να επιστρέψει επί ισπανικού εδάφους για λογαριασμό της Ράγιο Βαγιέκανο. Οι φίλοι της ομάδας τον υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και σίγουρα η ποιότητα του παραμένει αδιαμφισβήτητη. Από την αρχή φάνηκε, ότι ο Φαλκάο δεν ήρθε για τα τελειώματα στην ισπανική ομάδα αλλά για να την βοηθήσει όσο μπορεί στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία. Ένα έξτρα κίνητρο, είναι ο αριθμός «3» που επέλεξε να φοράει, ένα νούμερο που ήταν αρκετά σημαντικό για τον πατέρα που «έφυγε» από την ζωή πριν δύο χρόνια. Στη χθεσινή αναμέτρηση επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», ο Κολομβιανός επιθετικός πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 76΄λεπτό με το σκορ να είναι στο 1-1. Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο 35χρόνος σέντερ φορ άρπαξε την ευκαιρία του και με κεφαλιά από στημένη φάση χάρισε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, με ένα σπουδαίο διπλό σε μια δύσκολη έδρα της Ισπανίας. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ που πετυχαίνει σε δύο εμφανίσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.