Φάκελος Πρίγιοβιτς: Το ραντεβού στο Βελιγράδι και η αναμονή για ΠΑΟK

Κώστας Πετρωτός15 Απριλίου 2021

Δεν πάνε μέρες που γράψαμε τι ακριβώς ισχύσει στην περίπτωση Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός είναι σε συζητήσεις για την λύση του συμβολαίου του με την Αλ Ιτιχάντ (πατά στο γεγονός ότι οι Αραβες είναι ασυνεπείς στην καταβολή των οφειλομένων βάσει της συμφωνίας που υπάρχει για το μυθικό συμβόλαιο των 5,4 εκατ. ευρώ ετησίως) και ως ελεύθερος θα διαπραγματευτεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Χθες στην Σερβία, η ιστοσελίδα kyrir.rs μίλησε για οριστική συμφωνία του πρώην άσου του ΠΑΟΚ με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά δεν έχει βάση το δημοσίευμα. Με την ομάδα του Βελιγραδίου υπάρχει επαφή (σύμφωνα, μάλιστα, με κάποιες πληροφορίες που μετέφερε χθες στο Metropolis 95,5 ο δημοσιογράφος, Ντάριαν Νεντέλκοβιτς, ο υψηλόσωμος φορ πριν δύο εβδομάδες είχε συνάντηση με τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Στάνκοβιτς και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, όπου εκδήλωσε την επιθυμία να επιστρέψει στην Ευρώπη), αλλά τίποτα παραπάνω.

Η επιθυμία του Πρίγιοβιτς και την γνωρίζουν όσοι έχουν επαφή με το στενό περιβάλλον του είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και περιμένει να δει αν ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανάλογη σκέψη. Προφανώς, μέχρι το καλοκαίρι και εφόσον εξασφαλίσει την ελευθερία του ο Πρίγιογκολ πολλά δεδομένα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Θα είναι πλέον συμπληρωμένη η λίστα των ομάδων που θα θελήσουν να συνεργαστούν μαζί του και θα έχει φανεί αν στο πλάνο του νέου ΠΑΟΚ υπάρχει το όνομα Πρίγιοβιτς. 

Μέχρι τότε, ο 31χρονος άσος συνεχίζει κανονικά με τις υποχρεώσεις του στην Αλι Ιτιχάντ, αν και τελευταία δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής (είχε και ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.