Λημνιός: Ο ΠΑΟΚ, οι... «Τράγοι» και η αλλαγή προπονητή

Χάρης Εμμανουηλίδης07 Ιουνίου 2021

Το όνομα του Δημήτρη Λημνιού ακούγεται τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, αναφορικά με μία πιθανή επιστροφή του στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο νέος προπονητής και η αλλαγή δεδομένων

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός στις 2 Ιουλίου, αναμένεται να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα της Κολωνίας η οποία μετά την παραμονή της στην Bundesliga, διάγει μια περίοδο ανανέωσης, καθώς στην άκρη του πάγκου του γερμανικού συλλόγου θα βρίσκεται νέος προπονητής, ο Στέφεν Μπάουμγκαρτ, ο οποίος θα αξιολογήσει εκ νέου το ρόστερ και όπως είναι λογικό τον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς έχασε τη θέση του στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, η οποία έδειξε εμπιστοσύνη στους πιο... μπαρουτοκαπνισμένους ποδοσφαιριστές καθώς κυνηγούσε την σωτηρία της.

Άξιο αναφοράς για το νέο προπονητή, είναι ότι αρέσκεται στο να χρησιμοποιεί winger στο παιχνίδι του και παίκτες που μπορούν να έχουν στο παιχνίδι τους την πίεση στο αμυντικό μισό του αντιπάλου, στοιχεία που διαθέτει ο Λημνιός.Σε δεύτερο πλάνο έρχεται και η αλλαγή στη θέση του τεχνικού διευθυντή, πόστο σημαντικό που και αυτό θα παίξει ρόλο στο μέλλον του Έλληνα παίκτη.

Ο ΠΑΟΚ με φόντο το εξωτερικό...

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ; Στο περιβάλλον του παίκτη δεν έχει γίνει κρούση, καθώς ούτε και από τη γερμανική ομάδα έχει υπάρξει συζήτηση για αποχώρηση του ποδοσφαιριστή. Ο Λημνιός έχει πάντως στα χέρια του προτάσεις από το εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του. Σημαντικό στοιχείο, είναι και ότι ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου, έχει υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 750.000 ευρώ (+μπόνους), ενώ στον δεύτερο χρόνο της συμβολαίου του προβλέπεται επιπλέον αύξηση των αποδοχών του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.