Φαίη Σκορδά: «Μου αρέσει πολύ η Δούκισσα Νομικού»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2022

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20/10 σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας παπουτσιών και μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες. Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα της εκπομπή Πρωινό μας, στα νούμερα τηλεθέασης, στη Δούκισσα Νομικού, αλλά και στον Γιώργο Λιάγκα.

«Είναι μια πολύ συνειδητή απόφαση και επιλογή. Περνάμε καλά και μου είχε λείψει. Αυτό δεν σημαίνει ότι πριν δεν περνούσα καλά, αλλά μου είχε λείψει η ψυχαγωγία. Έχουμε ακόμα δρόμο, χρειαζόμαστε αλλαγές, δεν το έχουμε βρει ακόμα 100%. Είμαι σίγουρη λόγω εμπειρίας πως κάποια στιγμή θα αποδώσει», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά αναφορικά με το Πρωινό μας.

Και συνέχισε, ξεκαθαρίζοντας: «Δεν θα φύγουν άτομα, προσθήκες θα γίνουν. Είναι δημιουργικό μια εκπομπή να βρίσκει τα πατήματά της. Την πρώτη φορά που βγήκα στο ΣΚΑΙ νόμιζα ότι θα πω ΑΝΤ1. Τα νούμερα τα βλέπω πάντα».

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε διαχειριστεί πολύ καλά τα θέματα επικαιρότητας. Αλλά πλέον σαν τηλεθεάτρια και σαν μαμά αισθάνομαι με αυτά τα θέματα από το πρωί, υπάρχει σιγά σιγά μια εξοικείωση, δεν είναι ωραίο όμως αυτό. Υπάρχουν άτομα όμως που το κάνουν σωστά και μπράβο», ανέφερε, αποφεύγοντας να απαντήσει αν είναι και ο Γιώργος Λιάγκας ένας από αυτά.

Τέλος, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε και στη Δούκισσα Νομικού λέγοντας: «Εμένα η Δούκισσα Νομικού μου αρέσει πάρα πολύ και είναι εξαιρετική στη δουλειά της, απλά είναι η εποχή λίγο διαφορετική θεωρώ. Πάντα θα την ήθελα πάντα στην ομάδα μου, όχι στο πάνελ, γιατί δεν ακούγεται ωραίο. Μακάρι πάντα θα την ήθελα, αλλά νομίζω πως και η ίδια μπορεί να έχει πάνω της ένα project και να τα πάει καλά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.