«Ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ ο Αντρίγια, έχει αυτοπεποίθηση λόγω εμπιστοσύνης»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2021

Για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν μίλησε ο πρώην τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάνταν Ραντέκοβιτς, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη της Σερβίας με την Πορτογαλία: «Παρουσιάσαμε ένα ομοιογενές σύνολο. Πανηγυρίσαμε μια μεγάλη πρόκριση. Η παρουσία του Ζίβκοβιτς ήταν σημαντική, όπως και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών. Μίλησα με τον Στοϊκοβιτς και τον Αντρίγια. Όλα αυτά τα παιδιά βρίσκονται εδώ και χρόνια στις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας, Γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και για αυτό κατάφεραν να πετύχουν κάτι τόσο σπουδαίο».

Για Ζίβκοβιτς: «Στη διάταξη 3-5-2 έπαιξε σε όλη τη δεξιά πλευρά, ίσως για πρώτη φορά στην καριέρα του. Του προκάλεσε απορία αλλά ανταποκρίθηκε. Ο ίδιος είναι ευτυχισμένος γιατί ο ΠΑΟΚ του έδωσε μια προοπτική. Ένιωσε ότι του δείχνουν εμπιστοσύνη και ότι κάνει μια νέα αρχή. Είναι πρωταγωνιστής και του δίνει αυτοπεποίθηση αυτό».

Για το αν αισθάνεται ηγέτης στον ΠΑΟΚ: «Είναι ηγέτης σε όλες τις εθνικές. Και στην Παρτιζάν το έδειξε. Στον ΠΑΟΚ συμβαίνει το ίδιο καθώς συμμετέχει και έχει ενεργό ρόλο».

Για Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Η Σλόβαν έχει αλλάξει φιλοσοφία. Ο προπονητής συγκρούστηκε με το νέο πρόεδρο γιατί του ζήτησε να προωθήσει νέους παίκτες. Εκείνος ήθελε κάποιους μεγαλύτερους. Αν προσέξει ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.