Ευθύμης Κουλούρης: Το comeback του Έλληνα επιθετικού και ο ηγετικός του ρόλος στον Ατρόμητο

Χρύσανθος Δοβλέτογλου11 Μαρτίου 2022

Ο Ευθύμης Κουλούρης ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που έκαναν υπομονή μέχρι να τους δοθεί η ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν στον αγωνιστικό χώρο το ταλέντο τους. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, την σεζόν 2013-14 πήρε το βάπτισμα του πυρός στην ανδρική ομάδα και στη συνέχεια δοκίμασε με επιτυχία τις δυνάμεις του στην Ανόρθωση, ολοκληρώνοντας μισή σεζόν με 13 γκολ σε 25 παρουσίες και επέστρεψε στον Δικέφαλο.

Παρέμεινε ακόμη δύο χρονιές στην Τούμπα πριν μεταβεί στον Ατρόμητο για πρώτη φορά και εκτοξεύσει την καριέρα του. Στο Περιστέρι πέτυχε 25 τέρματα σε 35 παρουσίες, που εξαργύρωσε παίρνοντας μεταγραφή στην Τουλούζ. Στη Γαλλία έκανε δυναμικό ξεκίνημα, είχε θέση βασικού και έβρισκε σταθερά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ωστόσο, την επόμενη αγωνιστική περίοδο όλα άλλαξαν, έχασε την παρουσία του στην ενδεκάδα και γύρισε στον Ατρόμητο για να ξαναβρεί την Ιθάκη του.

Ο Έλληνας επιθετικός είναι το σημείο αναφοράς στην γραμμή κρούσης της αθηναϊκής ομάδας και δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι την πήρε από το χέρι για να την βγάλει από την δύσκολη θέση και να διώξει τα σύννεφα του υποβιβασμού. Πέτυχε 11 γκολ σε 25 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι τα περισσότερα τα σημείωσε σε ματς που η μπάλα «έκαιγε».

Έκανε «σεφτέ» κόντρα στον ΠΑΟΚ και μετά πήρε μπροστά

Μάλιστα, τα πρώτα του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα τα πέτυχε τον περασμένο Νοέμβριο όταν ο Ατρόμητος υποδέχθηκε την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος στράικερ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές, μία με σουτ και μία με πέναλτι, υπογράφοντας το 2-0 της ομάδας του. Έπειτα πήρε... φόρα, σκόραρε και στο επόμενο παιχνίδι, στην βαριά ήττα με 6-2 επί του Αστέρα Τρίπολης και λίγες ημέρες αργότερα στην επιτυχία κόντρα στον Απόλλωνα με 4-1.

Ο Ατρόμητος βρισκόταν σε δεινή βαθμολογική θέση, αλλά ο Κουλούρης φρόντισε με την εκτελεστική του δεινότητα να του δώσει το «φιλί της ζωής». Χρίστηκε σκόρερ στο εκτός έδρας 1-1 με τα Γιάννινα, πέτυχε δύο τέρματα στην πολύ κομβική νίκη με 3-1 με αντίπαλο την Λαμία, δύο στην έδρα του Απόλλωνα και το νικητήριο στο 2-1 με αντίπαλο τον Βόλο.

Απέδειξε με εμφατικό τρόπο ότι έχει κάνει comeback με στόχο να επιστρέψει σε κάποια ομάδα που διεκδικεί τίτλους. Βρίσκεται σε καλή ηλικία, έχει ταλέντο, πλέον έχει και την εμπειρία και το μόνο που απομένει είναι από εδώ και πέρα να κάνει σωστές επιλογές που θα τον βοηθήσουν να πάει την καριέρα του ένα βήμα παραπέρα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.