Ευθυμίου: «Καλή επένδυση για τον ΠΑΟΚ ο Βαλακάρι - Είναι σε χαρακτηριστικά μικρογραφία του Ριβάλντο»

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2021

Ο Άγγελος Ευθυμίου, προπονητής της Καρμιώτισσας, βετεράνος ποδοσφαιριστής και άλλοτε βοηθός προπονητή στην Πάφο μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βαλακάρι που ανήκει στην κυπριακή ομάδα.

«Επειδή παρακολουθώ την Πάφο ο Βαλακάρι είναι σημαντικός για την ομάδα κυρίως μεσοεπιθετικά. Τα χαρακτηριστικά που έχει δείχνουν ότι το μέλλον του θα είναι λαμπρό. Πολύ καλός χειριστής, αριστεροπόδαρος, με καλή τελική πάσα και πετυχαίνει γκολ. Θέλει βελτίωση στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Δεν ξέρω, βέβαια, κατά πόσο μπορεί να παίξει στην Μίλαν, όπως ακούγεται» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στον ΠΑΟΚ αν πάει θα είναι ένα ρεαλιστικό βήμα. Θα χρειαστεί προσαρμογή, αλλά λόγω της ηλικίας του θα είναι μία καλή επένδυση για τον ΠΑΟΚ. Είναι μία μικρογραφία του Ριβάλντο. Μιλάω για το στυλ. Είναι αριστεροπόδαρος, βάζει γκολ και δίνει ασίστ. Εκτελεί και όλα τα στημένα. Δεν είναι οκτάρι, γιατί το οκτάρι πρέπει και να αμύνεται. Είναι περισσότερο δεκάρι και δεύτερος φορ. Επειδή, όμως, είναι δυνατό παιδί αν δουλευτεί μπορεί να γίνει το τέλειο οκτάρι. Δεν είναι ούτε αργός, ούτε πολύ γρήγορος, αλλά με την μπάλα είναι γρήγορος και έχει γρήγορη σκέψη»

Υπογράμμισε ότι: «Δεν είναι σίγουρο ότι θα συμφωνήσουν με τον ΠΑΟΚ γιατί οι Ρώσοι που είναι οι νέοι επενδυτές της ομάδας ζητάνε πάρα πολλά χρήματα, πάνω από 1 εκατ. ευρώ. Εγώ θα τον έβαζα στα πέντε καλύτερα ταλέντα που παίζουν στην Κύπρο.»

Για τους Λοίζου και Τζιώνη που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Έχουν ξεχωρίσει στην Ομόνοια και σε μικρή ηλικία η ομάδα εξαρτάται απ' αυτούς. Είναι σαν ηγέτες της Ομόνοιας. Όταν σε αυτή την ηλικία τους εμπιστεύεται τόσο η ομάδα καταλαβαίνετε ότι μπορούν να κάνουν μεγάλη καριέρα. Αυτοί μπορούν να αφήσουν μεγαλύτερη εποχή από τους Κύπριους που ήρθαν παλαιότερα στον ΠΑΟΚ.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.